خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراجعه ۸۲ هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 17:14
۸۲ هزار دستگاه خودرو در فروردین ۱۳۹۹ به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده که این آمار در مقایسه با سال گذشته حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است.
فني،معاينه،درصد،خودروهاي،مشمول،خودروها،مراكز،ضدعفوني

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مقدم مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران ضمن اعلام این خبر بیان کرد: از تعداد کل مراجعات، ۵۹ هزاردستگاه خودرو مربوط به مراجعات اول بوده که ۱۷ درصد از آن در آزمون آلایندگی گازهای خروجی از اگزوز، ۱۱ درصد در آزمون همراستایی چرخ‌ها، ۴ درصد درآزمون کمک فنر، ۱۳ درصد در تست ترمز و ۱۷ درصد به علت عیوب ظاهری مردود شده‌اند.
به گفته مقدم؛ در مجموع ۳۹ درصد از خودروها به علت نقص فنی موفق به اخذ معاینه فنی در مراجعه اول نشده‌اند.
او درباره اقدامات انجام شده به منظور رعایت نکات بهداشتی در مراکز معاینه فنی، افزود: ضدعفونی مستمر مراکز معاینه فنی، ضدعفونی کارت‌های بانکی قبل ازمرحله پذیرش، استفاده از ماسک و دستکش یک‌بار مصرف برای هر خودرو توسط پرسنل، اجرای فاصله گذاری در محل‌های استقرار شهروندان، ارسال پیامکآموزشی و آگاه بخشی به شهروندان درباره اقداماتی که باید در مراجعه به مراکز انجام دهند، از جمله اقدامات انجام شده است.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران یادآور شد: بنابر اظهار پلیس راهنمایی و رانندگی از ۱۵ اردیبهشت خودروهای فاقد معاینه فنی جریمه خواهندشد.
این خودروها شامل خودروهای مشمول تولید داخل از سال ۱۳۹۴ و ماقبل و خودروهای وارداتی ۲۰۱۵ و ماقبل و عمومی از سال ۱۳۹۷ و ما قبل آن هستند.
همچنین تمامی خودروها مشمول و غیر مشمول با داشتن معاینه فنی برتر می‌توانند از تخفیف ۳۰ درصد تردد در محدوده طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی استفاده کنند.