خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت ۱۴۷ میلیارد تومانی سرما و سیل به کشاورزی شهرستان جوین

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 16:55
سبزوار - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: سرما و سیل سال جاری در این شهرستان خسارت ۱۴۷ میلیارد تومانی بر جای گذاشت.
شهرستان،جوين،رشته،قنوات،قنات،كشاورزي

علیرضا هاشم آبادی، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه شهرستان جوین دارای ۲۴ هزار و ۵۰۰ هکتار زراعت و حدود ۱۰ هزار هکتار باغ است، اظهار کرد: به علت جاری شدن سیلاب‌های بهاری تاکنون ۱۴۷ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی شهرستان جوین وارد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اظهار اینکه شغل مردم منطقه جوین اکثراً کشاورزی است، افزود: با کاهش دمای هوا در فروردین ماه سال جاری محصول ۸۰ درصد باغات و ۳۰ درصد زراعت شهرستان از بین رفت.
وی با اشاره به بارندگی و سیلاب‌های سال ۹۹ در این شهرستان و خسارت زیاد به قنوات، زیرساخت‌ها و باغات و مزارع کشاورزان، اضافه کرد: بیش‌ترین خسارت‌ها به مزارع گندم، جو، کلزا وچغندر قند، انواع مختلف محصولات باغی انگور، گردو و بادام وارد شه است.
هاشم آبادی همچنین با اشاره به اعتبار پنج میلیارد ریالی دولت برای قنوات شهرستان جوین، گفت: شهرستان جوین دارای ۷۲ رشته قنات جاری و فعال در شهرستان است و با توجه به اینکه تمامی قنوات شهرستان نیاز به مرمت و لایروبی دارند در سال گذشته ۱۲ رشته از این ۷۲ رشته قنات فعال مرمت و یا در حال بازسازی است، لذا در سال جاری نیز به دنبال احیای کامل دو رشته قنات قلعه نو و مهر آباد با اعتبار پنج میلیارد ریالی از محل اعتبارات فنی و اعتباری هستیم.