خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت بیش از ۳۰۰۰ محل نگهداری کالا در حوزه صنعت و کشاورزی ورامین

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 16:42
‌فرماندار شهرستان ورامین گفت: حدود ۳ هزار و ۶۵۲ محل نگهداری کالا در حوزه صنعت و کشاورزی مستقر در شهرستان ورامین اطلاعات خود را در سامانه صمت ثبت کرده‌اند.
ورامين،شهرستان،ثبت،سامانه،كالا،نگهداري،واحد،انبار،قاچاق

ایسنا/تهران ‌فرماندار شهرستان ورامین گفت: حدود ۳ هزار و ۶۵۲ محل نگهداری کالا در حوزه صنعت و کشاورزی مستقر در شهرستان ورامین اطلاعات خود را در سامانه صمت ثبت کرده‌اند.
‌حسین کاغذلو عصر سه شنبه ۲ اردیبهشت در جلسه کمیسیون مقابله با قاچاق کالا و ارز که در محل فرمانداری ورامین برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس بررسی صورت گرفته توسط اداره صنعت، معدن و تجارت، حدود ۳ هزار و ۶۵۲ محل نگهداری کالا در حوزه صنعت و کشاورزی، در شهرستان ورامین مستقر در شهرستان ورامین اطلاعات خود را در سامانه صمت ثبت کرده‌اند.
وی تصریح کرد: بر اساس طرح سامانه جامع انبارها که قبلا نیز اطلاع‌رسانی شده، همه اشخاص حقیقی و حقوقی که کالا خرید و فروش و انبار می‌کنند باید آدرس و مشخصات دقیق انبارهای خود را در سامانه جامع انبار و مراکز نگهداری کالا به نشانی (www.nwms.ir) ثبت کنند.
نماینده عالی دولت در شهرستان ورامین افزود: هر محلی که در آن کالایی نگهداری می‌شود باید اطلاعات خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کند.
کاغذلو یادآور شد: از مجموع ۳ هزار و ۶۵۲ واحد انبار ثبت شده، ۲ هزار و ۵۰۰ واحد به تأئید رسیده،۵۹۰ واحد تعطیل شده و ۶۰۰ واحد در انتظار تأئید قرار دارد.
فرماندار شهرستان ورامین اظهارکرد: اگر بازرسان در بازرسی‌های خود، کالایی را در انباری که ثبت نشده مشاهده کنند به عنوان کالای احتکار شده تلقی شده و پس از تشکیل پرونده تخلف، جهت طی مراحل قانونی و صدور رای به مراجع قانونی ارجاع خواهند داد.
کاغذلو با اشاره به این که اغلب مردم با موضوع قاچاق آشنایی ندارد، یادآور شد: بی اطلاعی مردم نسبت به قاچاق و ضرر و زیانی که این پدیده به اقتصاد کشور وارد می‌کند، موجب می‌شود تا این پدیده اثر تخریبی بیشتری روی کشور ایجاد کند.
انتهای پیام