خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

100 هزار بسته غذایی و معیشتی به افراد نیازمند و آسیب‌دیده از‌کرونا در ‌هرمزگان ‌تقدیم ‌می‌شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 15:08
فرمانده سپاه امام سجاد استان هرمزگان گفت: 100 هزار بسته غذایی و معیشتی به افراد نیازمند و آسیب‌دیده از‌کرونا در ‌هرمزگان ‌تقدیم ‌می‌شود.
استان،مواسات،قرارگاه،هرمزگان،همدلي،سپاه،رزمايش

سردار اباذر سالاری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بندرعباس ضمن تبریک سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: ما به لطف الهی و پیرو فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش همدلی و مواسات، توفیق داریم که در روز تاسیس سپاه اولین مرحله از این رزمایش را با محوریت نماینده محترم ولی فقیه در استان انجام دهیم.
وی افزود: سپاه پاسداران در مرکز استان و شهرستان‌ها دبیر قرارگاه همدلی و مواسات است.
فرمانده سپاه امام سجاد استان هرمزگان گفت: قرارگاه مواسات استان هرمزگان 17 کارگروه دارد که هر کدام از این کارگروه‌ها وظیفه جداگانه دارند و به جمع آوری کمکهای اقشار مختلف مردم می‌پردازند.
وی تصریح کرد: آنچه در نظر داریم قرار است در قالب این قرارگاه 100 هزار بسته غذایی و معیشتی تهیه و به عزیزانی که از شیوع بیماری کرونا دچار آسیب شده‌اند، تقدیم کنیم.
دبیر قرارگاه همدلی و مواسات استان هرمزگان پیرامون نحوه شناسایی اقشار آسیب دیده، تصریح کرد: یکی از کارگروه‌های قرارگاه مواسات و همدلی استان هرمزگان در این زمینه فعالیت می‌کند که مسئولیت آن به عهده کمیته امداد است، این نهاد با همکاری پایگاه‌های بسیج و امامان جماعت محلات کار شناسایی افراد نیازمند را انجام می‌دهد.
انتهای پیام/864/ش