خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب صوتی خاطرات خودگفته رهبر انقلاب منتشر شد

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 14:35
کتاب صوتی «خون دلی که لعل شد»، ترجمه‌ فارسی کتاب «إنّ مع الصّبر نصراً» زندگی‌نامه‌ رهبر معظّم انقلاب، توسط انتشارات انقلاب اسلامی تولید و منتشر شد.
كتاب،صوتي،لعل،دلي،خون

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «خون دلی که لعل شد»، شامل بیان حکمت‌ها، درس‌ها و عبرت‌هایی است که به فراخور بحث‌ها بیان شده و هر کدام از آنها می‌تواند چراغ راهی برای آشنایی مخاطب کتاب به‌ویژه جوانان عزیز با فجایع رژیم منحوس پهلوی و همچنین سختی‌ها، مرارت‌ها و رنج‌های مبارزان و در مقابل، پایمردی‌ها، مقاومت‌ها، خلوص و ایمان انقلابیون باشد.
نسخه صوتی کتاب حاضر در 14 فصل به مدت‌ زمان 550 دقیقه (91ساعت و 15 دقیقه) با فرمت mp3 ضبط و عرضه شده است.
کتاب صوتی «خون دلی که لعل شد»؛ خاطرات حضرت آیت‌الله العظمی سیّد علی خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی) از زندان‌ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی» به صورت رایگان در سایت book-khamenei.ir در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت.
برای دریافت پنج فصل اول این کتاب صوتی اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/