سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت گل محمدی در خراسان جنوبی آغاز شد / فعالیت 7 واحد فرآوری

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 12:41
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: سطح کشت گل محمدی در استان خراسان‌جنوبی 260.7 هکتار است، که از این میزان 155.5 هکتار بارور و مابقی غیربارور است.
گل،محمدي،استان،برداشت،كشت،فرآوري،قابليت،جنوبي

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: سطح کشت گل محمدی در استان خراسان‌جنوبی 260.7 هکتار است، که از این میزان 155.5 هکتار بارور و مابقی غیربارور است.
محمدرضا اکبری، امروز سه شنبه دوم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برداشت گل محمدی تا اواخر اردیبهشت‌ماه در این استان ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود ۳۶۵ تن گل محمدی از باغ‌های استان برداشت شود.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه گل محمدی با توجه به شرایطی که استان دارد یکی از گیاهان بسیار مقاوم به تنش‌های محیطی است، تصریح کرد: خراسان‌جنوبی ظرفیت فوق‌العاده‌ای در تولید گل محمدی دارد.
وی اظهار کرد: نیاز آبی بسیار کم، قابلیت کشت دیم، سازگار به شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش‌های محیطی موجود، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی، از مزایای کشت گل محمدی است.
اکبری با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در خراسان‌ جنوبی به شهرستان سربیشه اختصاص دارد، تصریح کرد: گل محمدی برداشت شده در خراسان ‌جنوبی به ‌روش‌های صنعتی و سنتی گلاب‌گیری می‌شود و علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی از افزایش ۳۰ درصدی سطح زیرکشت گل محمدی در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: تعداد بهره‌برداران گل محمدی در استان ۳۱۰ نفر هستند و در استان هفت واحد فرآوری فعالیت دارند که ۵۰ درصد گل تولیدی استان را فرآوری می‌کند.
وی یادآور شد: علاوه بر بحث‌های اسانس‌گیری و فرآوری غنچه از این گل برای تغذیه زنبورهای عسل، تولید مربا و گلاب نیز استفاده می‌شود و ۵۰ درصد دیگر گل محمدی تولیدی به خارج از استان صادر و غنچه این گل نیز از طریق یک شرکت خریداری و به هندوستان صادر می‌شود.
انتهای پیام