خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نحوه برخورد با قضات متخلف در هیئت حل اختلاف مالیاتی تعیین شد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 12:08
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نحوه برخورد با قضات متخلف در هیئت حل اختلاف مالیاتی را مشخص کردند.
ماده،مالياتي،قانون،لايحه،شوراي،هيئت

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز موادی از لایحه مالیات بر ارزش افزوده را تصویب کردند.
بر اساس ماده ۶۲ این لایحه، در بند ۳ ماده ۲۵۵ قانون مالیات‌های مستقیم، عبارت «نظر اکثریت اعضای شورای عالی مالیاتی» به عبارت «نظر اعضای هیئت عمومی شورای عالی مالیاتی موضوع ماده ۲۵۸ این قانون» تغییر می‌کند.
مطابق با ماده ۶۳ این لایحه تبصره ذیل به ماده ۲۵۸ قانون مالیات‌های مستقیم الحاق می‌شود:
حکم این ماده در مواردی که نسبت به موارد مشابه آرای متفاوتی توسط هیات‌های حل اختلاف مالیاتی صادر شده باشد، جاری است.
همچنین بر اساس ماده ۶۴ لایحه مالیات بر ارزش افزوده، متن زیر جایگزین ماده ۲۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم می‌شود:
تخلف قضات اعضای هیئت های حل اختلاف مالیاتی در انجام تکالیفی که به موجب قوانین و مقررات مالیاتی به عهده هیئت‌های حل اختلاف گذارده شده است، با اعلام دادستانی انتظامی مالیاتی در دادسرای انتظامی قضات مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.
علاوه بر این، در مورد قضات بازنشسته و نیز نمایندگان موضوع بند ۲ غیرقضات و بند ۳ ماده ۲۴۴ این قانون به تخلف آنان با اعلام دادستانی انتظامی در محاکم دادگستری رسیدگی می‌شود.
در صورت تخلف، علاوه بر مجازات متناسب به جبران ضرر و زیان واصله به دولت به میزانی که هیئت عمومی شورای عالی مالیاتی تعیین می‌کند، محکوم می‌شود.