خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز طرح نظارتی ماه مبارک رمضان در فارس

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 12:08
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس از آغاز طرح ویژه نظارتی تعزیرات حکومتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
تعزيرات،مبشري،نظارتي،حكومتي،مبارك،رمضان،ماه،طرح،اقلام

ایسنا/فارس مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس از آغاز طرح ویژه نظارتی تعزیرات حکومتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
علی مبشری سه‌شنبه گفت: گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی از امروز بر عرضه اقلام ضروری مردم در ماه مبارک رمضان نظارت می‌کنند و این نظارت‌ها تا پایان ماه مبارک ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تعزیرات فارس، مبشری با بیان اینکه این بازرسی‌ها با همکاری سازمان صمت، اتاق‌های اصناف و شبکه‌های بهداشت در سراسر استان انجام می‌شود، ادامه داد: طرح نظارتی رمضان در قالب نظارت‌های صنفی و بهداشتی برگزار و شعب ویژه‌ای نیز برای رسیدگی به پرونده‌های متشکله در این طرح پیش‌بینی شده است.
مبشری عرضه کنندگان اقلام ضروری را موظف به رعایت قیمت‌های مصوب اعلامی از سوی ستاد تنظیم بازار دانست و افزود: با توجه به شرایط کشور و تبعات اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا که اقشار کم درآمد را برای تامین مایحتاج زندگی دچار مشکل کرده، از همه کسبه و بازاریان محترم تقاضا داریم همچون گذشته نهایت انصاف را به خرج داده و تا حد امکان حاشیه سود خود را کاهش دهند.
عضو ستاد تنظیم بازار شماره ۱۲۴ سازمان صمت و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ را آماده دریافت گزارشات وشکایات شهروندان اعلام و اضافه کرد: مردم عزیز موارد احتکار و گرانفروشی را به این سامانه‌ها اعلام کنند تا گشت‌های نظارتی نسبت به پیگیری موضوع اقدام و متخلفین اعمال قانون شوند.
انتهای پیام