خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخی کشورها صادرات سلاح به عربستان و امارات را از سر گرفتند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 11:56
وزارت خارجه دولت انصارالله یمن تاکید کرد که برخی کشورها صادرات و فروش سلاح به عربستان سعودی و امارات را از سر گرفته اند.
يمن،بيانيه،امارات،عربستان،سلاح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت خارجه دولت انصارالله یمن با صدور بیانیه ای اعلام کرد که برخی از کشورها فروش و صادرات سلاح به عربستان سعودی و امارات را از سر گرفته اند.
در این بیانیه آمده است: این روند بعد از جنایات اخیر عربستان و امارات در یمن از سوی کشورهای مذکور متوقف شده بود اما متاسفانه به بهانه پیامدهای اقتصادی گسترش ویروس کرونا مجدداً از سر گرفته شده است.
در این بیانیه تصریح شده است: این مسئله نشان می دهد که درخواستهای کشورهای مذکور در خصوص توقف جنگ در یمن و حمایت از حقوق بشر دروغین است.
در این بیانیه آمده است: متاسفانه کشورهایی به عربستان و امارات سلاح صادر می کنند که روابط تاریخی با یمن داشته و مواضع مخالف متجاوزان علیه یمن اتخاذ کرده‌اند، از این کشورها می‌خواهیم در تصمیم خود بازنگری کنند.