خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار تجمع علمای مسلمانان لبنان درباره تحرکات سفیر آمریکا

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 11:33
تجمع علمای لبنان ضمن انتقاد از برخی دیدارهای سفیر آمریکا در این کشور، از مردم خواست نسبت به این موضوع هوشیار باشند.
لبنان،علماي،ديدارهاي،تجمع،صهيونيستي،مقاومت،بريده،اشغالي

تجمع علمای لبنان ضمن انتقاد از برخی دیدارهای سفیر آمریکا در این کشور، از مردم خواست نسبت به این موضوع هوشیار باشند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تجمع علمای مسلمانان لبنان از دیدارهای شبانه «دوروتی شیا» سفیر آمریکا در لبنان انتقاد کرد و از ملت لبنان خواست نسبت به این دیدارهای برحذر باشند زیرا در راستای منافع لبنان نیست.
بر اساس گزارش شبکه «المنار»، در بیانیه صادره شده از دولت لبنان خواسته شده است پرونده‌های قدیمی مربوط به دزدیدن اموال عمومی را باز کند زیرا لبنان در شرایط کنونی و برای مقابله با کرونا به بودجه بیشتری نیاز دارد.
تجمع علمای لبنان سپس به بریده شدن فنس‌های مرزی لبنان و فلسطین اشغالی در سه نقطه پرداخت و اعلام کرد: اقدام مقاومت در پاسخ به عملیات هدف گرفتن خودروی غیرنظامی در جدیده‌یابوس را می‌ستاییم.
این اقدام باعث نمایان شدن سامانه امنیتی صهیونیستی برای لبنانی‌ها و خود صهیونیست‌ها شد و مقاومت ثابت کرد همانگونه که سید مقاومت (نصرالله) گفته رژیم صهیونیستی سست‌تر از خانه عنکبوت است.
رژیم صهیونیستی چهارشنبه هفته گذشته با نقض حریم هوایی لبنان، و در اقدامی تروریستی، یک خودروی حامل عضو حزب‌الله را در مرز سوریه با لبنان هدف گرفت و دو روز پس از این حادثه، فنس‌های مرزی میان لبنان و فلسطین اشغالی در سه نقطه بریده شد؛ حزب‌الله هیچ واکنش به این موضوع نداشته است.
انتهای پیام/م