دانشگاهها به صنعت زیستی میپیوندند/ مهمترین اهداف طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری
قانعی گفت: دانشگاهها به کمک طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری به صنعت زیستی میپیوندند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی خبر داد؛
حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان تقسیم کار ملی زیست فناوری، تصریح کرد: در اجرای این طرح تلاش می کنیم دانشگاه های کشور را به صنعت متصل کنیم و اولویت های حوزه زیست فناوری را به دانشگاهها اعلام و معرفی کنیم.
به گزارش، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی درباره طرح، تصریح کرد: در اجرای این طرح تلاش می کنیم دانشگاه های کشور را به صنعت متصل کنیم و اولویت های حوزه زیست فناوری را به دانشگاهها اعلام و معرفی کنیم.
وی افزود: در این راستا دانشگاه صنعتی امیرکبیر می تواند در حوزه های "بیو انفورماتیک"، "سامانه های پلیمر زیست تخریب پذیر" و "داروهای آهسته رهایش" ورود کند.
به گفته قانعی، «هماهنگ سازی و افزایش بهره وری ظرفیت ها و فعالیت های حوزه فناوری زیستی در سطح کشور»، «تعیین اولویتهای تحقیقاتی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی» و «یکپارچه سازی این فعالیت ها به منظور جلوگیری از تعدد تحقیقات بر روی موضوعات واحد» از مهم ترین اهداف اجرای طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری است.
تلاش برای ترغیب دانشگاهها به سرمایه گذاری در حوزه زیست فناوری
وی همچنین بیان کرد: این طرح در ستاد به کمک همه کارگروه های ستاد اجرایی می شود و امیدواریم به نتایج مثبتی در این طرح برسیم.
تلاش می کنیم دانشگاه ها را به سرمایه گذاری مادی و معنوی در این حوزه ترغیب کنیم.
نمیتوانیم به صورت جزیرهای در حوزه زیست فناوری عمل کنیم
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به توان داخلی کشور در این حوزه یادآور شد: با توجه به وجود توانمندی های مختلف در کشور، به این نتیجه رسیدیم که نمی توانیم به صورت جزیره ای در این حوزه عمل کنیم از این رو با توجه به نیازمندیهای مناطق مختلف کشور اقدام به تقسیم کار ملی کردیم.
انتهای پیام/