بیمارستان رزمندهها سر دوراهی تخریب و بازسازی+ فیلم و عکس
بیمارستان شهید سلیمی یکی از بیمارستانهایی است که از زمان پایان جنگ تا کنون به حال خود رها شده، این موضوع درحالی است که با بازسازی این ساختمان، میشد از آن بهرههای بسیار خوبی گرفت.

بیمارستان شهید سلیمی یکی از بیمارستانهایی است که از زمان پایان جنگ تا کنون به حال خود رها شده، این موضوع درحالی است که با بازسازی این ساختمان، میشد از آن بهرههای بسیار خوبی گرفت.
بیمارستان رزمندهها سر دوراهی تخریب و بازسازی+ فیلم و عکس
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، یکی از مهم ترین جنگهای معاصر، جنگ عراق علیه ایران است که در ایران با نام جنگ تحمیلی از آن یاد میشود.
هشت سال دفاع مقدس آثار با ارزش و معنوی را برجای گذاشت که نشانگر روزهای پر فراز و نشیب و تلخ و شیرین حماسه آفرینان صحنههای دفاع است.
حفظ آثار جنگ که برای آیندگان جزئی از تاریخ به شمار میرود، از وظایف مسوولان دولتی است که بسیاری از نقاط دنیا بخصوص بعد از جنگهای جهانی معاصر آثار ویرانگر از جنگ را به عنوان میراثی در خور تامل برای آیندگان حفظ کردهاند.
بیمارستان شهید سلیمی واقع در ششدار، از آثار به جای مانده از جنگ است که متاسفانه به حال خود رها شده است.
از آغاز تا پایان بیمارستان شهید سلیمی
در این راستا از حال و روز این بیمارستان در زمان جنگ، سردار محمد تقی قاسمی یکی از فرماندهان جنگ تحمیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام، میگوید: ارتش بعث عراق حملات موشکی و هوایی خود را به منظور ایجاد رعب و وحشت در شهرها و روستاها آغاز کرده بود.
وی افزود: در این بمبارانها مردم غیرنظامی که عقبه اصلی رزمندگان اسلام بودند توسط هواپیماهای جنگنده دشمن نیز بمباران میشدند.
این فرمانده دفاع مقدس، تصریح کرد: بیمارستان رازی ایلام که بیمارستان اصلی استان ایلام بود چندیدن بار مورد حمله هوایی دشمن قرار گرفت و بمباران شد.
سردار قاسمی ادامه داد: شهید سلیمی معاون استاندار وقت ایلام بود که با همفکری فرماندهان سپاه به منظور کاهش خسارات بمبارانهای دشمن تصمیم به ساخت بیمارستانی خارج از شهر ایلام در منطقهای که دارای اختفا و پوشش مناسب برای کاهش قدرت مانور هوایی بود گرفتند.
وی یادآور شد: بیمارستان شهید سلیمی بهترین مکان برای مراجعه بیماران بود که در دامنه کوه ششدار با بتون ریزی قوی احداث شد.
ساخت بیمارستان مجهز در 3 ماه
سردار قاسمی ادامه داد: این بیمارستان توسط مهندس رزمی قرارگاه خاتم الانبیا با تلاش شبانه روزی و روحیه جهادی و خستگی ناپذیر در حدود ۳ ماه در بخشهای کامل آماده شد و کلیه مجروحان عملیاتهای جبهه میانی ایلام اعم از آفندی و پدافندی و بمبارانهای شهرها در آن بستری و مداوا میشدند.
این فرمانده جنگ درباره امکانات بیمارستان، گفت: امکانات پزشکی این بیمارستان اعم از آمبولانس، دارو و تجهیزات پزشکی و حتی پزشک آن توسط وزارت بهداشت و درمان تامین میشد.
وی افزود: اعزام مجروحان به مراکز درمانی و پزشکی توسط هلی کوپتر نظامی صورت گرفت.
این بیمارستان تا پایان جنگ مورد استفاده قرار میگرفت و بخشی از جوانان امروز ایلام در این بیمارستان به دنیا آمدند.
اما بعد از جنگ به دلیل بی توجهی تخریب شد.
بازسازی بیمارستان شهید سلیمی به عنوان مرکز نقاهتگاه کرونایی ها
در ادامه یکی از پزشکان مرکز کرونایی در ایلام، گفت: این بیمارستان که از برکات جنگ است میتوانست به منظور نقاهتگاه و درمان بیماران کرونایی بهسازی و بازسازی شود.
وی افزود: همچنین در زمان اربعین که میلیونها نفر از مرز خارج میشوند میتوانند این بیمارستان را جهت خدمات پزشکی ودرمانی و رفاه زوار مورد استفاده قرار دهند.
این پزشک مرکز کرونا در ایلام، تصریح کرد: در آن زمان با کمترین امکانات توانستند بیمارستان را در عرض ۳ ماه تاسیس کنند و مورد استفاده قرار دهند که نشان از همبستگی و ایمان بود اینک نیز این بیمارستان میتواند تاثیر گذار باشد و مورد استفاده به منظور هنگام حوادث و...
قرار گیرد.
انتهای پیام/9708/و