خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدون ثبت نام برای دریافت سیم کارت، وام یک ملیونی پرداخت شود

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 09:59
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین کار برای پرداخت وام این است که بدون انجام ثبت نام برای دریافت سیم کارت، این وام یک میلیونی را به حساب سرپرستان خانوار بریزند و بعد از حساب خانوارها کم کنند.
سيم،كارت،وام،دريافت،حساب،سرپرستان

ایسنا/اصفهان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین کار برای پرداخت وام این است که بدون انجام ثبت نام برای دریافت سیم کارت، این وام یک میلیونی را به حساب سرپرستان خانوار بریزند و بعد از حساب خانوارها کم کنند.
حیدرعلی عابدی در گفت و گو با ایسنا در خصوص نحوه پرداخت وام یک میلیونی به سرپرستان خانوار، اظهار کرد: مسئول اجرای این طرح اعلام کرد ما سیم کارت را به سرپرستان خانوار می‌دهیم تا خودشان به نحوی اعلام کرده باشند این وام را لازم داریم تا اگر فردا خواستیم از حساب آنان کسر کنیم و این افراد اعتراض نکنند.
این صحبت قابل قبول نیست چرا که بر فرض وقتی یک کارمند در ماه ۲ میلیون حقوق می گیرد و شما می‌خواهید یک میلیون از این حقوق را یک جا به او بدهید مسلم است که کارمند ناراحت نمی‌شود و نمی‌گوید من این پول را نمی‌خواهم.
وی افزود: بنابراین بهترین کار این است که بدون انجام ثبت نام برای دریافت سیم کارت این وام یک میلیونی را به حساب سرپرستان خانوار واریز کنند و بعد از حساب خانوارها کم کنند.
اگر این کار را انجام دهند کسی نمی‌تواند از نظر عقلی و قانونی اعتراض کند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: ثبت نام برای دریافت سیم کارت علاوه بر اینکه سبب جمع شدن عده زیادی می شود و احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد، سبب دردسر برای سالمندان هم می شود.
مسئله فقط دریافت سیم کارت نیست، بلکه هر کسی که سیم کارت دریافت می کند مجبور است یک گوشی تلفن همراه هم بخرد و این امر سبب هزینه های اضافی برای خانوارها می شود.
عابدی خاطرنشان کرد: باید این طرح دریافت سیم کارت را لغو کنند و بگویند هر کسی که وام یک میلیونی را نمی‌خواهد اعلام کند تا بعدا شاهد اعتراض هم نباشیم.
انتهای پیام