خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور 8 نماینده ایران در روز پایانی

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 07 اسفند 1397 - 13:31
جام جهانی تیراندازی فردا (چهارشنبه) با برگزاری رقابت‌ها در بخش میکس تیم در تفنگ 10 متر و تپانچه 10 متر به پایان می‌رسد.
ميكس،ايران،دهلي،تيراندازي،نو،نماينده

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در آخرین روز از جام جهانی تیراندازی در دهلی نو فردا (چهارشنبه) ایران 8 نماینده نماینده پشت خط شلیک خواهد داشت.
در میکس تیم تفنگ 10 متر آرمینا صادقیان و امیر محمد نکونام همچنین نجمه خدمتی و حسین باقری نمایندگان ایران خواهند بود.
در میکس تیم‌تپانچه 10 متر هم مینا قربانی و جواد فروغی و نیز گلنوش سبقت الهی و وحید گلخندان برای ایران به میدان خواهند رفت.
رقابت‌های تیراندازی جام جهانی هند و کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو از اول اسفندماه با حضور 495 ورزشکار از 58 کشور جهان در شهر دهلی نو هندوستان آغاز شد و فردا برگزاری رقابت‌ها در میکس تیم به پایان خواهد رسید.
انتهای پیام/