تازهترین اخبار جهانی کرونا/ سازمان جهانی بهداشت: نباید در مقابله با کووید
طبق آخرین آمارها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گذشت.

در حال بهروزرسانی...
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، آمار کلی مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گذشته و شمار جانباختگان به ۱۷۰ هزار نفر نزدیک شده است.
بیش از ۶۲۵ هزار نفر نیز تاکنون بهبود یافتهاند.
در حالی که کرونا در آمریکا همچنان بیشترین تعداد قربانی را میگیرد، رشد آمار قربانیان در برخی کشورهای اروپایی کاهش یافته است.
آخرین آمار و اطلاعات درباره شیوع ویروس کرونا را در اینجا دنبال کنید:
وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند اعلام کرد: تاکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۱۸ هزار و ۶۰۱ نفر رسید.
۳ هزار و ۲۵۲ نفر از بیمارستان مرخص شدند و ۵۹۰ نفر نیز جان باختند.
مدیر منطقهای غرب اقیانوس آرام سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد مشخص کردن منشا ویروس کرونا در این مرحله ممکن نیست.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد تدابیر اتخاذ شده برای تعطیلی، تاثیر خود را در کاستن از بار مقابله با ویروس کرونا ثابت کرد.
این سازمان افزود پایان دادن به تعطیلیها باید به شکل تدریجی باشد و نباید در مقابله با ویروس کرونا سستی نشان داد.
وزارت بهداشت پاناما اعلام کرد با افزایش ۱۹۱ مورد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور مجموع مبتلایان به ۴۶۵۸ مورد رسیده که از این میان ۱۳۶ نفر جان باختهاند.
کلمبیا با وجود تمدید شرایط قرنطینه تا ۱۱ مه به دلیل ویروس کرونا، به برخی بخشهای کشور اجازه بازگشایی داد.
کری لم، رئیس اجرایی هنگکنگ، اعلام کرد، این منطقه محدودیتهای مرتبط با ویروس کرونا را برای ۱۴ روز دیگر تمدید کرد.
وزارت بهداشت سودان از ثبت ۱۵ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و افزایش شمار مبتلایان به ۱۰۷ نفر خبر داد.
چین از ثبت ۱۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد که چهار مورد آن از خارج از چین وارد شدهاند.
انتهای پیام/