خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه 18 سازمان به کمیساریای عالی حقوق بشر درباره خبرنگاران فلسطینی

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 16:24
18 سازمان رسانه‌ای با ارسال نامه‌ای به کمیساریای عالی حقوق بشر به احتمال شیوع کرونا در زندان‌های رژیم صهیونیستی اشاره کردند و خواستار اقدام برای آزادی روزنامه‌نگاران فلسطینی شدند.
فلسطيني،صهيونيستي،رژيم،اسير،آزادي،كميسارياي،بشر

18 سازمان رسانه‌ای با ارسال نامه‌ای به کمیساریای عالی حقوق بشر به احتمال شیوع کرونا در زندان‌های رژیم صهیونیستی اشاره کردند و خواستار اقدام برای آزادی روزنامه‌نگاران فلسطینی شدند.
به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری فارس، هجده سازمان رسانه‌ای با فرستادن پیامی برای کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل خواستار آزادی روزنامه‌نگاران فلسطینی بازداشت شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی شدند.
بر اساس گزارش وبگاه «الرساله»، این سازمان‌ها به ارسال نامه‌ای سرگشاده به خانم «میشل باشلیه» کمیسرعالی حقوق بشر از وی درخواست کردند، با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای آزادی خبرنگاران فلسطینی تلاش کند.
سازمان‌های مذکور در نامه خود به مناسبت روز اسیر فلسطینی از شیوع کرونا در فلسطین اشغالی و ترس از انتقال آن به هزاران اسیر فلسطینی به شدت ابراز نگرانی کردند.
این زندان‌ها از کمترین ابزارهای زندگی برخوردار نیستند و اهمال پزشکی در سال‌های گذشته جان دهها اسیر را گرفته است.
در پایان این نامه ضمن تأکید بر آنکه رژیم صهیونیستی به قانون بین‌المللی بویژه دو توافقنامه ژنو سه و چهار در سال ۱۹۴۹ درباره تعامل با اسرا پایبند نیست، از کمیساریای عالی و دیگر نهادها خواسته شده برای آزادی روزنامه‌نگاران وارد عمل شوند.
هم‌اکنون بیش از پنج هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی وجود دارند که در میان آنها بیش از ۲۰۰ کودک و ۴۰ زن دیده می‌شود.
انتهای پیام/م