خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مراسم افطاری ممنوع شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 15:48
اهواز- سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان خوزستان گفت: برگزاری مراسم‌های افطاری که موجب تجمع شود، ممنوع است.
نجاتي،تجمع،بيماري،ممنوع،فعاليت،كرونا،پاساژها،مرخصي

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نجاتی پیش از ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مواردی که عنوان می‌شود بیانگر عادی شدن اوضاع نیست و کنترل این بیماری بستگی به رفتارهای افراد در جامعه دارد،
وی افزود: ادارات همچنان دوسوم به صورت نوبت‌کاری به فعالیت‌های خود ادامه خواهند داد و یک‌سوم به صورت مرخصی بوده و ساعات کار نیز ۷ صبح الی ۱۴ است؛ افراد با داشتن بیماری قلبی و عروقی، دیابت، کلیوی، ریوی و همچنین خانم‌های باردار و شیرده مرخصی برای آنها رد خواهد شد البته اگر در بیرون از اداره شغل دومی نداشته باشند در غیر این صورت باید به محل کار خود برگردند.
نجاتی ادامه داد: اماکن متبرکه و مساجد تا ۱۵ اردیبهشت تعطیل است و تجمع در ماه مبارک رمضان افطاری‌هایی که موجب تجمع شوند، ممنوع است.
سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان خوزستان عنوان کرد: مدارس همه مقاطع و دانشگاه‌ها مقاطع لیسانس و فوق‌لیسانس فعلاً فعالیت آنها ممنوع است به جز مقطع دکترا که فردا کار خود را آغاز خواهد کرد.
نجاتی بیان کرد: پاساژها و بازارهای سرپوشیده با رعایت تمامی نکات بهداشتی از اول اردیبهشت‌ماه آغاز و ساعت کاری آنها تا ساعت ۶ بعدازظهر خواهد بود.
وی تصریح کرد: در صورتی که این پاساژها رستوران و یا قهوه‌خانه باشد، از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد و آنها تنها می‌توانند غذای بیرون بر ارائه دهند.
سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان خوزستان گفت: پارک‌ها و بوستان‌ها برای تجمع و نشستن ممنوع است و در صورتی که افراد بخواهند قدم بزنند، مانعی ندارد.
نجاتی افزود: سالن‌های ورزشی، بدن‌سازی، قهوه‌خانه‌ها، رستوران‌ها، سالن‌های پذیرایی، استخرها و مراکز کسب‌وکاری که مستلزم تجمع است از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.