خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۹۲۷۳ بیمار کرونایی بهبود یافته‌اند /۱۲۹۴ نفر بیمار جدید در کشور شناسایی شدند

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 14:27
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور گفت: ۵۹ هزار و ۲۷۳ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافتند؛ مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۵۲۰۹ مورد رسید.
نفر،كشور،مبتلايان،بيماري

به گزارش مشرق، دکتر کیانوش جهانپور درباره آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا اظهار کرد: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۲۹۴ نفر بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۱ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۵۲۰۹ مورد رسید همچنین بین بیمارانی که بستری هستند ۳۳۸۹ نفر از بیماران حال نامساعدتر و ابتلای شدیدتری به بیماری دارند.
جهانپور تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون ۵۹ هزار و ۲۷۳ نفر از بیماران قطعی بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.
گفتنی است تاکنون ۳۵۳ هزار و ۱۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.