خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدت بیرون رفتن از منزل بر حسب ترس از کرونا+عکس

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 14:17
یک مرکز با انجام نظر سنجی میانگین مدت زمان بیرون بودن از منزل در شبانه روز گذشته بر حسب ترس افراد از ابتلا به ویروس کرونا را منتشر کرده است.
منزل،ساعت،ابتلا

به گزارش مشرق، افراد به طور متوسط در شبانه روز گذشته 163 دقیقه (دو ساعت و 43 دقیقه) از منزل بیرون بوده اند.
متوسط مدت زمان بیرون بودن از منزل بین افرادی که هیچ ترسی از ابتلا به ویروس کرونا ندارند (سه ساعت و نیم) بیش از سایر گروه‌ها می‌باشد و در مقابل نیز افرادی که ترس زیادی از ابتلا به ویروس دارند (حدود دو ساعت) در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر بیرون از منزل بوده اند.
نظرسنجی به صورت تلفنی و با جامعه آماری افراد بزرگسال (بالای 18 سال) در سطح ملی و حجم نمونه 1563 در تاریخ 24 تا 27 فروردین 1399 به صورت خویش فرمایی توسط ایسپا اجرا شده است.