خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انعقاد تفاهم‌نامه‌های کاهش بار در راستای برنامه‌های پیک‌سایی ۹۹

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 14:06
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، مبادله‌ی تفاهم‌نامه‌های کاهش بار در راستای گذر از پیک مصرف برق سال ۹۹ را امری مهم برشمرد.
مديريت،شركت،برق،مشتركين،پيك،مصرف،يزد،كاهش،توجه،پيگيري،وضعيت

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، مبادله‌ی تفاهم‌نامه‌های کاهش بار در راستای گذر از پیک مصرف برق سال ۹۹ را امری مهم برشمرد.
«ابوالفضل اسدی» در نخستین نشست کارگروه کاهش پیک استان یزد در سال ۹۹ که به‌ صورت ویدیو کنفرانس با دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر برگزار شد، توجه به بحث مدیریت بار به‌ویژه در پیک‌بار سال جاری را با توجه به شرایط کنونی جامعه امری ضروری دانست.
وی همچنین شرایط سخت جلب همکاری مشترکین برای شرکت در برنامه‌های پاسخگویی بار تابستان، با توجه به انجام تعمیرات دوره‌ای برخی از صنایع در ماه فروردین و همچنین وضعیت بیماری کرونا را یادآور شد و پیشنهاد‌های خود را با محوریت هماهنگی دو شرکت برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق برای گذر از پیک تابستان ۹۹ ارائه کرد.
اسدی در ادامه این نشست که به‌ منظور هماهنگی بین شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان و تشریح وضعیت پیک‌بار مصرف انرژی سال ۹۹ استان یزد و با حضور مدیران عامل و معاونین دو شرکت برگزار شد، خواستار هماهنگی و همکاری دو شرکت برای اجرای برنامه‌های پیک‌سایی شد و پیگیری دو شرکت برای مبادله تفاهم‌نامه‌های کاهش بار را امری مهم برشمرد.
«هادی مدقق» مدیر دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین شرکت توانیر، موضوعات سهمیه کاهش پیک و سقف پیک شرکت‌ها را اعلام و عنوان کرد: تعرفه پیک بحرانی (CPP)، برای مشترکینی که در طرح‌های مدیریت بار شرکت نکرده‌اند در حال پیگیری است.
«فاطمه زارع» رئیس گروه مدیریت مصرف برق منطقه‌ای یزد نیز در این نشست به تشریح وضعیت پیک نیاز مصرف کشور و استان در سال ۹۸، خلاصه ضوابط برنامه‌های پاسخگویی بار سال ۹۹ و انواع طرح‌های مدیریت بار و تغییرات نسبت به سال قبل پرداخت.
وی همچنین خاطرنشان کرد: مبادله ۲۲ تفاهم‌نامه، کاهش ۲۵۸ مگاوات در روز پیک‌بار شبکه سراسری و اعمال بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال پاداش به مشترکین همکار، حاصل تلاش برق منطقه‌ای یزد برای مدیریت بار سال ۹۸ بوده است.
در ادامه جلسه ضمن بررسی نظرات اعضا در مورد پیک بار ۹۹ و مشکلات و چالش‌های احتمالی، تاثیر شرایط کنونی بر مصرف مشترکین، تحلیل وضعیت بار و انرژی دو ماه اسفند و فروردین مشترکین نسبت به مدت مشابه سال قبل، پیگیری مبادله تفاهم‌نامه با مشترکین، ظرفیت‌سنجی میزان مدیریت بار و ارائه پیشنهاد برای بهبود مدیریت بار، مورد بحث قرار گرفت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، استفاده از ظرفیت استارت‌آپها برای استفاده از پتانسیل مشترکین خانگی و تجاری برای مدیریت بار، توجه ویژه به مدیریت مصرف با توجه به طرح خاموشی صفر (۰۹۹) در سال جاری، پیگیری اجرای سامانه مدیریت اضطراری بار توزیع (دسته‌بندی فیدرها) و اطلاع‌رسانی و پاسخگویی مناسب به مشترکین در مورد برنامه‌های مدیریت بار از موارد مطرح‌شده در این جلسه بود.
انتهای پیام