خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ ۳ عضو یک خانواده به علت گازگرفتگی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 13:24
کرمانشاه_ فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب گفت: اعضای یک خانواده ۳ نفره بر اثر گاز گرفتگی جان خود را از دست دادند.
آبادغرب،اسلام،گزارش،گرفتگي،فرمانده

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدرضا یاری اظهار داشت: صبح امروز (اول اردیبهشت) یک مورد گاز گرفتگی در یک واحد مسکونی واقع در شهرک بسیجیان اسلام آبادغرب به پلیس گزارش شد.
وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد ۳ عضو یک خانواده شامل پدر ۴۲ ساله، مادر ۳۸ ساله و دختر ۶ ساله آنها جان خود را به علت گاز گرفتگی از دست داده‌اند.
فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب ادامه داد: مادر زن خانواده پس از تماس‌های مکرر و بی جواب و همچنین عدم بازگشایی درب منزل به رویش، نگران وضعیت دختر، نوه و داماد خود شده و موضوع را گزارش می‌کند.
فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب در پایان از انتقال اجساد قربانیان به پزشکی قانونی خبر داد.