خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات فدراسیون‌های ورزشی بعد از ماه مبارک برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 12:07
مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها از برگزاری انتخابات فدراسیون‌های ورزشی بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد.
انتخابات،قرار،ووشو،خسروي

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا خسروی مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان اهمیت انتخابات فدراسیون‌های ورزشی که با سرپرست اداره می‌شوند را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: انتخابات فدراسیون‌ها بعد از ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: انتخابات فدراسیون‌های تنیس، دو‌ومیدانی، ورزش‌های همگانی، ورزش‌های دانشگاهی، موتورسواری و اتومبیلرانی همچنین ووشو از جمله فدراسیون‌هایی هستند که قرار است در اولویت برگزاری باشند.
خسروی گفت: ووشو در مرحله ثبت نام است و فدراسیون‌های تنیس و همگانی هم در مرحله استعلام قرار دارند.
انتهای پیام/