سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش نسبت مالکانه بانک‌ها از ۲۵ به ۱۵ درصد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1399 - 10:47
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان، از کاهش نسبت مالکانه به ۱۵ درصد خبر داد.
درصد،استان،مالكانه،بانكي،كميسيون،منابع،تسهيلات،هماهنگي،بانك

ایسنا/زنجان دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان، از کاهش نسبت مالکانه به ۱۵ درصد خبر داد.
حسن دادگر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به کاهش نسبت مالکانه از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد، اظهار کرد: نسبت مالکانه یکی از شاخصه‌های مهم مدیریت ریسک اعتباری توسط بانک‌ها محسوب می‌شود که بیانگر میزان توانایی مشتری در ایفای تعهدات خود در قبال بانک است.
این مسئول ادامه داد: این نسبت اگر چه در سال‌های گذشته توانسته است در تخصیص بهینه منابع بانکی موثر باشد اما تامین میزان ۲۵ درصد بعضا از توان برخی بنگاه‌ها خارج است.
وی با اشاره به اهمیت این موضوع در رونق بخش تولید، افزود: بانک مرکزی به منظور رفع موانع اعطای تسهیلات به بخش‌های زیادی از بنگاه‌های تولیدی که الزام به رعایت شاخص نسبت مالکانه مانعی برای تامین مالی آن‌ها بود، نسبت مالکانه را از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد کاهش داده است.
دادگر با بیان اینکه ۹۰ درصد منابع بانک‌های عضو کمیسیون در قالب انواع تسهیلات بانکی پرداخت شده است، تصریح کرد: نسبت مصارف به منابع در سیستم بانکی یکی از شاخصه‌های مهم سنجش عملکردی است که این نسبت برای بانک‌های عضو کمیسیون در استان زنجان در پایان سال گذشته با افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل به ۹۰ درصد رسیده است.
وی یادآور شد: با در نظر گرفتن ذخیره قانونی بانک‌ها نزد بانک مرکزی که در حدود ۱۰ الی ۱۲ درصد کل منابع را تشکیل می‌دهد، به جرات می‌توان گفت بانک‌های تحت پوشش کمیسیون هماهنگی استان زنجان، همه منابع خود را در قالب انواع تسهیلات بانکی در اختیار فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و همچنین عموم مردم شریف استان قرار داده‌اند.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان با اشاره به نام‌گذاری سال‌های اخیر با شعارهای مبتنی بر رشد و توسعه اقتصادی، خاطرنشان کرد: نظام بانکی استان با همه توان، همراه و پشتیبان واحدهای تولیدی و صنعتی در استان بوده و همچنین با پرداخت تسهیلات خرد، در حل مشکلات و چالش‌های عموم مردم نقش موثر و به سزایی ایفا کرده است.
انتهای پیام