عاملان جنایت میدان امیر کبیر کرج دستگیر شدند
رئیس پلیس امنیت عمومی استان البرز از دستگیری عاملان جنایت میدان امیر کبیر کرج خبر داد.

نور محمد فتحی زاده رئیس پلیس امنیت عمومی استان البرز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرج گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک فقره درگیری خونین در میدان امیر کبیر کرج، شناسایی و دستگیری ضاربان در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت.
وی با بیان این که متهمان در محل حادثه هیچ گونه ردی از خود برجای نگذاشته بودند، افزود: با تلاش های شبانه روزی و انجام تحقیقات گسترده پلیسی محرز شد که 2 نفر از بستگان مصدوم با اجیر کردن و پرداخت مبلغ هنگفت به 2 نفر از اراذل و اوباش سابقه دار، قصد به قتل رساندن نامبرده را داشتند.
این مقام انتظامی افزود: متهمان پس از اطلاع از زنده ماندن فرد مورد نظرشان و انتقال وی به بیمارستان، مجددا به بیمارستان مراجعه کرده و قصد سوء قصد به جان وی و به قتل رساندنش را داشتندکه با هوشیاری ماموران شناسایی و قبل از وقوع هر گونه جنایتی در یک اقدام غافلگیرانه تمامی 4 متهم دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به پلیس امنیت عمومی منتقل شدند.
رئیس پلیس امنیت عمومی استان البرز با اشاره به این که متهمان به صراحت به جرایم خود معترف شدند خاطرنشان کرد: پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت و عاملان ناامنی و شرارت مصمم است و با افرادی که امنیت جامعه را مختل کنند به شدت برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/ص/ر