تعطیلی ۴۰۰ واحد عکاسی در تهران
رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران میگوید: صنف ما با از دست دادن اجباری مشتریان عکسهای کارت ملی و گذرنامه نیمهجان بود که کرونا هم آمد و تیر خلاص را زد. متأسفانه طی ماههای اخیر، از ۱۸۰۰ واحد فعال در تهران، ۴۰۰ واحد تعطیل شدهاند.

رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران میگوید: صنف ما با از دست دادن اجباری مشتریان عکسهای کارت ملی و گذرنامه نیمهجان بود که کرونا هم آمد و تیر خلاص را زد.
متأسفانه طی ماههای اخیر، از ۱۸۰۰ واحد فعال در تهران، ۴۰۰ واحد تعطیل شدهاند.
به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، مخاطبان «فارس من» از وضعیت عکاسان و آتلیهها در بحران کرونا گلایه کرده بودند.
این موضوع را از زعفر یاوری، رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران پیگیر شدیم.
او به خبرنگار فارس گفت: بسیاری از فعالان صنف ما از طریق انداختن عکسهای پرسنلی درآمد داشتند که آن هم با آمدن دفاتر پیشخوان دولت و پلیس +۱۰ و انحصاری شدن ثبت عکسهای کارت ملی و گذرنامه، امتیازش از ما سلب شد.
وی افزود: با شیوع ویروس کرونا، صنف ما که نیمهجان بود، به حالت احتضار درآمد.
ما اعیاد ماههای رجب و شعبان را از دست دادیم (به خاطر تعطیلی تالارها و لغو مراسمهای عروسی) و بسیاری از همکاران ما که مبالغی را بهصورت بیعانه دریافت و آن را هزینه کرده بودند، اکنون برای باز گرداندن آن دچار دردسر شدهاند.
اکنون ماه رمضان در پیش است و تا چشم بر هم بگذاریم و زندگی به شرایط عادی باز گردد، ماههای محرم و صفر میآید و این یعنی صنف ما تا آن زمان عوایدی نخواهد داشت.
یاوری با اشاره به ظرافتهای شغل عکاسی و محدودیت منابع آن گفت: شغل ما به گونهای است که درآمد آنچنانی ندارد و اگر دو ـ سه ماه تعطیل باشد، آنقدر اندوخته ندارد که بتوانیم از آن استفاده کنیم.
متأسفانه طی ماههای اخیر از ۱۸۰۰ واحد فعال در تهران، ۴۰۰ واحد تعطیل شدهاند.
رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران خاطرنشان کرد: نامهای نوشتهایم و به اتاق اصناف تهران و همچنین یک رونوشت به اتاق اصناف ایران فرستادهایم.
امیدوارم دولت فکری به حال صنف ما بکند.
این بیکاری اعضا واقعاً آسیبزننده است و بسیاری از زندگیها را مختل کرده.
این در حالی است که حدود ۵۰۰ هزار نفر از طریق شغل ما امرار معاش میکنند.
انتهای پیام/