خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش اولیه در خصوص اتهامات آیان فردا منتشر می‌شود/IWF به دنبال رئیس جدید

فارس | ورزشی | یکشنبه، 31 فروردین 1399 - 17:52
مک‌لارن وکیل کانادایی که روی اتهامات تاماش آیان تحقیق می‌کند گزارش اولیه خود را روز دوشنبه منتشر می‌کند.
آيان،فدراسيون،گزارش،تاماش،استعفا،اجرايي،هيات

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از استعفای تاماش آیان، فدراسیون جهانی وزنه‌برداری به زودی روند یافتن رئیس جدید را آغاز خواهد کرد.
یک منبع هیات اجرایی که این هفته ساعت‌ها در کنفرانس تلفنی شرکت داشت، به Around the Rings گفت که فدراسیون جهانی پس از رفتن آیان با یک آشفتگی بزرگ روبه‌رو شده است.
آیان 81 ساله 43 سال در فدراسیون وزنه‌برداری بوده است.
او در ابتدا به عنوان دبیرکل فعالیت خود را شروع کرد و از سال 2000 به عنوان رئیس مشغول به کار شد.
این مقام مجارستانی 10 سال در کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) فعالیت داشت که بعدا طبق قانون به دلیل سن بالاتر از 70 سال، کنار رفت.
بعد از انتشار اسنادی در شبکه ARD آلمان، تاماش آیان به مدت 90 روز تعلیق شد اما در نهایت استعفا داد که این استعفا از سوی هیات اجرایی پذیرفته شد.
آیان همچنین متهم به دریافت پول شده بود هر چند وی ادعاهای مطرح شده را تکذیب کرد.
ریچارد مک‌لارن وکیل کانادایی و تیمش تحقیقات روی این موضوع را انجام می‌دهند.
رسانه‌ها اعلام کرده‌اند گزارش اولیه مک‌لارن قرار است روز دوشنبه منتشر شود.
این انتظار وجود دارد گزارش نهایی در ماه ژوئن اعلام شود.
در ابتدا قرار بود این گزارشات امروز ارائه شود که به دلیل محدودیت‌های سفر به تاخیر افتاد.
انتهای پیام/