درخواست دانشآموزان درباره طراحی سؤالات امتحانی
هیأت اندیشهورز دانشآموزی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در بیانیهای اعلام کرد: از مسؤولان خواستاریم که سؤالات آزمونها و کنکور را مطابق با کیفیت آموزشها و به پیشنهاد ما از محتوای آموزش داده شده تا تاریخ ٣ اسفند طراحی کنند.
هیأت اندیشهورز دانشآموزی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در بیانیهای اعلام کرد: از مسؤولان خواستاریم که سؤالات آزمونها و کنکور را مطابق با کیفیت آموزشها و به پیشنهاد ما از محتوای آموزش داده شده تا تاریخ ٣ اسفند طراحی کنند.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، تعدادی از دانشآموزان در سامانه «فارس من» این خبرگزاری با ثبت سوژهای با عنوان «مطالبه تشکلهای دانشآموزی در برگزاری امتحانات» خواستار پیگیری وضعیت امتحانات پایان سال شدند.
در بیانیه رسمی هیأت اندیشهورز دانشآموزی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی آمده است: «امیر المومنین علیه السلام: «اُوصیکَ بِتَقوَى اللّه ِ فی الغِنى و الفَقرِ...
و بِالعَدلِ عَلَى الصَّدیقِ و العَدُوّ»
تو را سفارش مى کنم به پرواى از خدا در روزگار توانگرى و تهیدستى...
و به رعایت عدالت با دوست و دشمن.
امروز ایران اسلامی ما بیش از همیشه به همبستگی و همدلی و مواسات نیاز دارد، در میان همه ما دانشآموزان بسیاری هستند که هنوز نتوانستهاند طعم شیرین عدالت آموزشی را بچشند و ممکن است که آموزش و پرورش در آینده با تصمیمی به دور از عدالت کام آنها را تلخ کند.
اینجانبان، اعضای هیأت اندیشهورز دانشآموزی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی ضمن تشکر از معلمان دلسوز و رسانه ملی بابت استمرار آموزشهای خود و حمایت از «مطالبه تشکلهای دانشآموزی در برگزاری امتحانات» و با توجه به:
١- استرس دانشآموزان و اولیای آنها به دلیل انتشار ویروس کرونا
٢- تعطیلی کلاسهای حضوری از تاریخ ٣ اسفند و عدم بازدهی مطلوب تدریس مجازی در دانشآموزان
٣- عدم وجود زیر ساخت های لازم جهت آموزش مجازی
٤-عدم دسترسی دانشآموزان محروم به محتوای آموزش داده شده در فضای مجازی
به نمایندگی از دانشآموزان و آینده سازان انقلاب اسلامی از مسؤولان خواستاریم که با توجه به دلایل فوق، سؤالات آزمونها و کنکور را مطابق با کیفیت آموزشها و به پیشنهاد ما از محتوای آموزش داده شده تا تاریخ ٣ اسفند طراحی کنند تا شاید با این کار کمی از تلخیهای نبود عدالت آموزشی و اختلاف طبقاتی را بکاهیم.
انتهای پیام/