سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 200 میلیاردتومان برای عمران و آبادانی روستاهای گلستان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 فروردین 1399 - 15:03
سرپرست بنیادمسکن گلستان از اختصاص 200 میلیارد تومان اعتبار برای عمران و آبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی خبر داد.
طرح،هادي،استان،روستاي،اجراي

سیدمحمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با بیان اینکه برای همه روستاهای بالای 20 خانوار استان طرح هادی تهیه شده است، اظهارداشت: برای 936 روستای دارای کد استان طرح هادی تهیه شده که در 558 روستا افق طرح به اتمام رسیده است.
وی افزود: در سفر سال گذشته رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان برای بازنگری طرح‌های هادی دستور اختصاص اعتبار گرفتیم که به محض ابلاغ آن، این طرح‌ها بازنگری خواهدشد.
سرپرست بنیادمسکن استان گفت: در مرحله نخست طرح هادی در 200 روستای استان بازنگری می‌شود که نیاز به 150 میلیارد تومان اعتبار دارد.
وی با اشاره به اجرای فازنخست طرح هادی در 338 روستای استان بیان داشت: اجرای طرح هادی کاملا وابسته به مشارکت مردم است، در برخی از روستاها که مردم مشارکت بیشتری در اجرای طرح داشتند فازهای 2 و 3 این طرح نیز به اجرا درآمده است.
حسینی گفت: امسال طرح هادی در 200 روستای استان در دستور کار قرار می‌گیرد که برآورد اعتباری این طرح‌ها بیش از 200 میلیارد تومان خواهد بود.
وی ادامه داد: با اجرای طرح‌های هادی، بهسازی شبکه معابر و ساماندهی فعالیت‌های عمرانی در روستاها، خدمات‌رسانی به روستاییان تسهیل می‌شود.
انتهای پیام/582/ ت