خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور صددرصدی مردم آستانه‌اشرفیه در طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 31 فروردین 1399 - 14:25
نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر عدم وجود پروتکل لازم برای دوران پسا کرونا گفت: ویروس کرونا تا مدت‌ها مهمان دنیاست و باید به زندگی با آن عادت کنیم به‌طوری‌که بیش از ۲۰۰ کشور درگیر این ویروس هستند.
كرونا،گيلان،استان،كشور،شهرستان،مشاغل،ويروس،بهداشت،درماني،غرب ...

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر عدم وجود پروتکل لازم برای دوران پسا کرونا گفت: ویروس کرونا تا مدت‌ها مهمان دنیاست و باید به زندگی با آن عادت کنیم به‌طوری‌که بیش از ۲۰۰ کشور درگیر این ویروس هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از آستانه‌اشرفیه محمدحسین قربانی ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با کرونا در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه برای مبارزه با کرونا در کشور گام‌های بسیاری خوبی برداشته‌شده است، اظهار کرد: ضعف‌هایی در سطح ملی و استانی وجود داشت ولی عملکرد ایران در مبارزه با کرونا باعث کاهش آمار مبتلایان شده است.
وی گیلان را دومین کانون شیوع ویروس کرونا در کشور معرفی کرد و گفت: گیلان اصلاً آمادگی مبارزه با کرونا را نداشت ولی با تلاش کادر درمانی و‌ پرستاری استان و با پیگیری‌های صورت گرفته تمامی امکانات لازم به گیلان منتقل شد.
نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر عدم پذیرش بیمار در بیمارستان‌های خصوصی افزود: بسیاری از بیمارستان‌های استان گیلان فاقد بیمار کرونایی بوده و مردم و بیماران می‌توانند برای درمان دیگر بیماری‌ها به مراکز درمانی مراجعه کنند همچنین دیگر هیچ بیمارستان خصوصی در گیلان بیمار کرونایی پذیرش نمی‌کند.
قربانی با اذعان به اینکه امکانات خوبی در طول این مدت به زیرساخت‌های درمانی استان اضافه‌شده است، تصریح کرد: زیرساخت‌های درمانی استان از متوسط کشوری بسیار پایین‌تر است ولی در طی این مدت بیمارستان‌های استان پنج سی‌تی‌اسکن و دستگاه‌های اکسیژن ساز مجهز شدند.
وی یکی از نقاط قوت استان را اجرایی شدن کامل طرح غربالگری دانست و بیان کرد: استان گیلان در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا بسیار خوب و عالی عمل کرده است به‌طوری‌که در چهار روز اول ۸۳ درصد مردم گیلان غربالگری شدند ولی از دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمیعت غربالگری شدند ولی از ۲۰۰ هزار نفر از جمیعت گیلان هیچ‌گونه اطلاعاتی در اختیار نبوده است.
نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر عدم وجود پروتکل برای دوران پسا کرونا بیان کرد: ویروس کرونا تا مدت‌ها مهمان دنیاست و باید به زندگی با آن عادت کنیم به‌طوری‌که بیش از ۲۰۰ کشور درگیر این ویروس هستند ولی هنوز سازمان جهانی بهداشت برای دوران پس از کرونا هیچ‌گونه پروتکلی تعیین نکرده است.
قربانی تصمیم مقام معظم رهبری در خصوص اختصاص هزار میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برای کمک به شکست ویروس کرونا در کشور را بسیار مؤثر برشمرد و گفت: با دستور مقام معظم رهبری اجازه برداشت هزار میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی داده شد ولی درخواست ما این است ۶۵ درصد این مبلغ در اختیار کادر درمانی کشور قرار گیرد.
وی با تقدیر از همراهی سپاه و ارتش در مدیریت کرونا در استان گیلان افزود: در طی این مدت ارتش، سپاه پاسداران، طلاب و گروه‌های جهادی پای‌کار بودند و با همدلی و وفاق ملی باعث مدیریت نسبی کرونا در استان شدن به‌طوری‌که نهادهای بین‌المللی از مردم ایران برای این وحدت تقدیر کردند.
نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در استان گیلان بازگشایی بعضی از مشاغل را به معنای شکست کرونا در کشور ندانست و بیان کرد: یک تفکر غلط در بین بعضی از مردم به وجود آمده و آن عادی شدن شرایط در کشور است و این تفکر می‌تواند موج دوم کرونا را در کشور شروع کند زیرا ویروس کرونا یک ویروس بسیار بی‌رحم و خطرناک است.
قربانی با اشاره به جدی بودن شیوع موج دوم کرونا در کشور افزود: بحران کرونا یکی بحران جدی است و‌ باکسی شوخی ندارد لذا باید مشاغل پرخطر همچنان تعطیل بوده و‌ مشاغل کم‌خطر هم باید در سامانه معرفی‌شده ثبت‌نام کنند تا بتوانیم به‌صورت مرحله‌به‌مرحله ویروس کرونا را در کشور کنترل کنیم.
وی با درخواست از مردم در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم ترددهای غیرضروری در سطح خیابان تصریح کرد: اگر مردم خود قرنطینه کردن را جدی نگرفته و‌ به ترددهای غیرضروری خود ادامه دهند با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شویم.
نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه قرارگاه رزمایش مواسات در استان گیلان تشکیل‌شده است، گفت: این رزمایش با دستور مقام معظم رهبری و به‌منظور کمک به مشاغل آسیب‌دیده و نیازمندان آغازشده و قرارگاه این رزمایش در استان گیلان به ریاست نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان و به دبیری سپاه قدس گیلان آغاز به کارکرده است.
فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه در این جلسه با بیان اینکه مردم آستانه‌اشرفیه به‌طور کامل به پروتکل‌های بهداشتی رعایت کردند، اظهار کرد: در این شهرستان تمامی تجمعات، مساجد، بازار و نماز جمعه که می‌توانست باعث ایجاد تجمع و شیوع کرونا شود جلوگیری به عمل آمد.
یونس محمودی با اشاره به بازگشایی بعضی از مشاغل کم‌خطر در آستانه‌اشرفیه گفت: باید به کاهش بیماری در این شهرستان و کمک کرد و به همین منظور تمامی مشاغل کم‌خطر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پس از ثبت‌نام در سامانه وزارت بهداشت بازگشایی شدند.
وی با تأکید بر عدم کمبود اقلام بهداشتی و‌ حفاظت شخصی در آستانه‌اشرفیه افزود: از روزهای اول شیوع کرونا در کشور همه‌روزه مکاتبات با مسؤولان درمانی استان انجام‌شده و با همکاری همه نهادها هیچ‌گونه کمبود اقلام بهداشتی و وسایل حفاظت شخصی در این شهرستان وجود نداشت.
نماینده عالی دولت در شهرستان آستانه‌اشرفیه با اذعان به اینکه فاصله‌گذاری اجتماعی باعث کاهش شیوع کرونا در استان گیلان شده است، بسان بیان کرد: فاز اول فاصله‌گذاری اجتماعی به بهترین نحو در کشور و این شهرستان اجرا شد ولی این به معنای پایان کار نبوده و باید فاصله‌گذاری هوشمند را هم در آستانه‌اشرفیه موردتوجه قرار گیرد که تاکنون این‌گونه بوده است.
محمودی با بیان اینکه طرح غربالگری در آستانه‌اشرفیه به‌خوبی اجراشده است، گفت: تمامی جمعیت آستانه‌اشرفیه به‌طور صد در صد غربالگری شده و افراد و خانواده‌هایی که یکی از اقوام درجه‌یک آنان به کرونا مبتلا شده بود تا ۱۴ روز قرنطینه و تحت مراقبت قرار گرفتند.
رئیس اداره صمت شهرستان آستانه‌اشرفیه در این جلسه ضمن تقدیر از همراهی اصناف در رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اظهار کرد: اصناف در شهرستان آستانه در طول تین مدت همکاری بسیار خوبی با مسؤولان داشته و به‌طور کامل واحدهای خود را تعطیل کردند.
محمدرضا حامیان با اشاره به ثبت‌نام ۴۰ درصدی اصناف در سامانه وزارت بهداشت گفت: بسیاری از اصناف برای ثبت‌نام در سامانه وزارت بهداشت با مشکلاتی مواجه بودند و این امر باعث شد تا فقط ۳۵ الی ۴۰ درصد از اصناف در سامانه مدنظر ثبت‌نام کنند.
وی تأکید بر ادامه تعطیلی مشاغل پرخطر در آستانه‌اشرفیه افزود: ۵۹ واحد صنفی کم‌خطر و ۱۱ مشاغل پرخطر به از طریق وزارت بهداشت به سازمان صمت اعلام شد که از بازگشایی ۱۱ مشاغل پرخطر جلوگیری به‌عمل‌آمده است.
انتهای پیام/۸۴۰۰۷/ق