خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش هاشمی به انتصاب مناف هاشمی به سمت معاونت شهرداری

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 31 فروردین 1399 - 13:07
هاشمی نسبت به انتصاب مناف هاشمی به سمت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران واکنش نشان داد.
شوراي،شهر،تهران،هاشمي،مطرح،رئيس،فوريتي

رئیس شورای شهر تهران مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در تشریح مصوبات دویست و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران که امروز یکشنبه سی و یکم‌فروردین ماه برگزار شد، گفت: پس از برگزاری چند جلسه با موضوع کرونا، شورای شهر تهران امروز به فعالیت کاری خود برگشت و توانستیم ۸ مصوبه در صحن شورا داشته باشیم و از مهمترین مباحثی که امروز مطرح شد گزارش مالی خزانه دار شورای شهر بود و پس از آن بررسی چند دستور یک فوریتی و جمع بندی آنها بود.
رئیس شورای شهر تهران افزود: موضوع بعدی انتخاب نمایندگان شورا در ستاد‌های خانواده در دستور کار شورای شهر قرار گرفت که در نهایت چهار نفر جهت عضویت انتخاب شدند.
هاشمی در واکنش به بخشش عوارض محدوده‌های طرح ترافیکی از سوی شهردار تهران ادامه داد: بهتر بود شهردار تهران جهت بخشش عوارض لایحه‌ای دو فوریتی به شورای شهر ارایه می‌کرد و پس از تصویب این اقدام انجام می‌شد.
او در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر جزئیات انتصاب مناف هاشمی به سمت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: این انتصاب انتصابی حاشیه ساز نیست و اگر حواشی مطرح می‌شود از سوی رسانه هاست.
انتهای پیام/