خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام سازمان هلال احمر ایران: تحریمها بر مبارزه با کرونا اثر گذاشته است

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 31 فروردین 1399 - 10:39
یک مقام جمعیت هلال احمر ایران در مصاحبه با شبکه ژاپنی تاکید کرد که این سازمان به دلیل تحریمهای آمریکا قادر نیست از منابع مالی خارجی خود برای خرید تجهیزات پزشکی استفاده کند.
سازمان،ايران،احمر،باقري،هلال،قادر

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، یک مقام سازمان هلال احمر ایران در مصاحبه با شبکه ان اچ کی ژاپن تاکید کرد که تحریمها در نبرد ایران علیه ویروس کرونا مانع ایجاد کرده است.
«منصوره باقری» مدیر برنامه و عملیات بین‌المللی جمعیت هلال احمر ایران گفت: بسیاری از پروژه‌های این سازمان از جمله فعالیتهای بیمارستانی در ایران به وسیله منابع اهدایی از سرتاسر جهان تامین بودجه می‌شود.
وی افزود: سازمان هلال احمر پیشنهادی کمک مالی زیادی از خارج دریافت کرده است اما به دلیل تحریمهای آمریکا قادر نیست این پول را دریافت کند.
باقری همچنین گفت که سازمان قادر نیست پول موجود در حسابهای خارجی خود را نیز استفاده کند.
براساس گزارش ان اچ کی، بخش خدمات درمانی و پزشکی از تحریم معاف است اما منصوره باقری می‌گوید که به دلیل مسدود بودن عملیات انتقال بانکی آنها قادر نیستند برای خرید کالاها و تجهیزات پزشکی پول رد و بدل کنند.
انتهای پیام/م