خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات عمرانی پروژه‌ی پارک بانوان زاهدان تعطیل است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1399 - 23:32
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری سیستان وبلوچستان با انتقاد از توقف عملیات عمرانی پارک بانوان زاهدان؛ گفت: آماده‌سازی و تکمیل رینگ دور پارک بانوان نیز برای درختکاری در اسفندماه سال گذشته و فروردین سالجاری، انجام نشده است.
تكميل،بانوان،پروژه،فاز،پارك،زاهدان،استانداري،فروردين

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری سیستان وبلوچستان با انتقاد از توقف عملیات عمرانی پارک بانوان زاهدان؛ گفت: آماده‌سازی و تکمیل رینگ دور پارک بانوان نیز برای درختکاری در اسفندماه سال گذشته و فروردین سالجاری، انجام نشده است.
فریبا برنایی‌بجد تصریح کرد: طی جلسات متعدد با نهادهای مختلفی نظیر شهرداری، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دفتر فنی استانداری، گام های مهمی در ابتدا برای اجرای فاز یک پروژه‌ی مجتمع تفریحی ورزشی بانوان زاهدان برداشته شد، ولی بدلیل عدم نظارت و توجه، با گذشت ٩ ماه از زمان یکساله اتمام طرح، پروژه کمتر از ٣٠ درصد پیشرفت دارد و در موعد مقرر امکان افتتاح و بهره‌برداری امکان‌پذیر نیست.
وی خاطر نشان کرد: دراین فاز ۲/۸هکتار از پروژه در دستور کار قرار گرفته بود که متاسفانه روند اجرا و تکمیل فضای سبز آن انجام نشده است، درحالی که انتظار می رفت فضای سبز پارک تا فروردین ماه امسال تکمیل شود.
برنایی با بیان اینکه برای تسریع و تکمیل این پروژه نیازمند هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه‌های نظارتی و اجرایی هستیم؛ افزود: برای تکمیل این پروژه باید مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به این مهم و مطالبات بانوان در همه‌ی ابعاد دغدغه‌مندی بیشتری داشته باشند.‌
گفتنی است: صبح امروز در این رابطه جلسه ای با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط‌ برگزار و در آن مقرر شد فاز نخست این پروژه در زودترین زمان ممکن تکمیل شود.
انتهای پیام