خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک در شهرک شماره ۲ اهواز

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1399 - 21:52
با حضور استاندار خوزستان و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان یک کارگاه تولید ماسک در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز به بهره برداری رسید.
توليد،ماسك،كارگاه،صنعتي،شهرك

ایسنا/خوزستان با حضور استاندار خوزستان و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان یک کارگاه تولید ماسک در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز به بهره برداری رسید.
به گزارش ایسنا، امروز شنبه ۳۰ فروردین ماه با حضور غلامرضا شریعتی و اخلاق محمدیان یک کارگاه تولید ماسک در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز افتتاح شد.
این کارگاه ظرفیت تولید روزانه ۱۵ هزار ماسک دارد و با نصب تجهیزات جدید، این ظرفیت تا ۳ برابر افزایش خواهد یافت.
همچنین این مرکز روزانه تعداد ۳۰۰ لباس فضایی (محافظتی) برای کادر درمانی و هزار بسته گان و شان استریل شده بیمارستانی تولید می کند.
این واحد صنعتی ابتدا تولیدکننده البسه یکبار مصرف استریل اتاق عمل بود که با راه اندازی خط تولید جدید توانسته ماسک بهداشتی تولید کند.
با راه اندازی این کارگاه تولیدی برای ۵۰ نفر فرصت شغلی فراهم شد.
انتهای پیام