خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت ۸۹ نفر با الکل در یزد/۹ نفر فوت شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1399 - 21:33
یزد ـ سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان یزد از مسمومیت ۸۹ نفر با الکل در یزد خبر داد.
الكل،تقلبي،نفر،سلماني

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم سلمانی بعدازظهر امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا بهانه‌ای شد تا عده‌ای از افراد سودجو اقدام به تجارت در زمینه‌های مختلف کنند، اظهار داشت: برخی افراد در این زمینه اقدام به توزیع الکل تقلبی کردند.
وی عنوان کرد: با استفاده از الکل تقلبی، ۸۹ نفر دچار مسمومیت شدند که ۹ نفر از این افراد فوت شدند ضمن اینکه چهار نفر نیز بینایی خود را از دست دادند.
سلمانی با بیان اینکه مسمومیت با الکل خوشبختانه در استان یزد سریع‌تر از سایر نقاط کشور مهار شد، افزود: اداره اطلاعات و قوه قضائیه بسیار سریع وارد عمل شدند و سرمنشأ توزیع الکل تقلبی در یزد را شناسایی و دستگیر کردند.