۱۰۲ کیلوگرم تریاک در چهارمحالوبختیاری کشف شد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 30 فروردین 1399 - 18:05
شهرکرد- فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در عملیات مأموران این استان بیش از ۱۰۲ کیلوگرم تریاک در محور لردگان- بروجن کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعباس غلامزاده گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در امر تهیه و توزیع مواد مخدر در استان، پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان قرار گرفت.
وی افزود: پس از اخذ مجوز قضائی و انجام تحقیقات، طی ۲۴ ساعت گذشته دو دستگاه خودرو این قاچاقچیان در یک عملیات پلیسی در محور لردگان - بروجن شناسایی و متوقف شد.
این مقام ارشد انتظامی استان بیان کرد: در بازرسی از این خودروها، در مجموع ۱۰۲ کیلو گرم و ۲۵۰ گرم تریاک کشف و سه قاچاقچی دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی گفت: برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر از برنامههای محوری پلیس این استان در سال جاری است.