خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکارهای اجتماعی پساکرونا اندیشیده شود/ برنامه سازی ۵۰ هزار دقیقه ای کرونایی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1399 - 17:18
مدیرکل صدا و سیمای گیلان، با بیان اینکه کرونا علاوه بر درگیر کردن حوزه پزشکی، آثار زیانبار فراوانی در مسائل اجتماعی و اقتصادی به همراه داشته است، گفت: از هم اکنون باید به راهکارهای فرهنگی و اجتماعی پساکرونا بیاندیشیم تا تبعات این بحران را کم کنیم.
برنامه،ماه،كرونا،رمضان،سيماي،گيلان،صدا،اجتماعي،ديني،فرهنگي،ب ...

ایسنا/گیلان مدیرکل صدا و سیمای گیلان، با بیان اینکه کرونا علاوه بر درگیر کردن حوزه پزشکی، آثار زیانبار فراوانی در مسائل اجتماعی و اقتصادی به همراه داشته است، گفت: از هم اکنون باید به راهکارهای فرهنگی و اجتماعی پساکرونا بیاندیشیم تا تبعات این بحران را کم کنیم.
محمدباقر باقرزاده در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گیلان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به تاکید تولیدات صدا و سیمای مرکز گیلان بر رزمایش «مواسات»، اظهار کرد: فعالیت های رسانه ای به منظور کمک به آسیب دیدگان ناشی از کرونا در قالب رزمایش مردمی «مواسات»، همدلی و کمک مومنانه در ماه مبارک رمضان بیشتر خواهد شد.
وی از برنامه ریزی جهت پخش تولیدات فرهنگی و دینی روزانه در ماه رمضان خبر داد و عنوان کرد: بهره مندی حداکثری از معنویت ماه رمضان دغدغه همه مومنان است لذا با توجه به شیوع کرونا و احتمال تعطیلی مساجد و مجالس مذهبی، می طلبد ساعات بیشتری را به پخش برنامه های دینی و تبلیغی جهت تعمیق باورها و ارزش ها با محوریت ماه رمضان بپردازیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان، برگزاری جلسات تلویزیونی تفسیر قرآن را مهمترین برنامه محتوایی دانست و افزود: از کارشناسان دینی، روحانیون و ائمه جمعه جهت تبیین مباحث اجتماعی و فرهنگی از جنله معرفت دینی در نسل جدید، نظام ارزشی و همراهی جوانان با ارزش های شناختی، اصول دین، تکریم ایتام و حمایت از نیازمندان، حمایت از مظلوم، اهمیت قرائت قرآن و تربیت فرزند صالح استفاده خواهد شد.
باقرزاده، بیان احکام مربوط به روزه و کرونا و پاسخ به شبهات را از دیگر برنامه های صدا و سیمای استان در ماه رمضان دانست و اضافه کرد: امسال برای نخستین بار گفت وگوهای کارشناسی با محورهای احترام به والدین، امید به رحمت الهی، طلب روزی حلال، جوانی و موانع استجابت دعا تولید و پخش می شود.
وی از پخش زنده ویژه برنامه های ماه رمضان از بقعه متبرکه خواهر امام رضا(ع) رشت و حرم مطهر سید جلال الدین اشرف(ع) آستانه اشرفیه خبر داد و عنوان کرد: این ویژه برنامه ها شبانگاهی خواهد بود.
مدیرکل صدا و سیمای گیلان، با بیان اینکه کرونا علاوه بر درگیر کردن حوزه پزشکی، آثار زیانبار فراوانی در مسائل اجتماعی و اقتصادی به همراه داشته است، گفت: از هم اکنون باید به راهکارهای فرهنگی و اجتماعی پساکرونا بیاندیشیم تا تبعات این بحران را کم کنیم.
باقرزاده همچنین از ۵۰ هزار دقیقه برنامه سازی و پخش برنامه های تولید شده در ایام کرونا خبر داد و خاطرنشان کرد: این حجم از برنامه طی دو ماه اخیر تولید و پخش شده و به واسطه اهمیت موضوع همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام