خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانشین قرارگاه شفا خوزستان: خوزستان آخرین رتبه ابتلا به ویروس کرونا را دارد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 29 فروردین 1399 - 13:18
معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: ما در استان خوزستان در آخرین رتبه ابتلا به ویروس کرونا هستیم.
جانشین قرارگاه شفا خوزستان: خوزستان آخرین رتبه ابتلا به ویرو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سرهنگ پاسدار عبد الرضا حاجتی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه در آخرین رتبه ابتلا به ویروس هستیم در این راستا برای تشکر از حوزه بهداشت و درمان بر آنیم تا تولید لباس کادر پزشکی خط مقدم را از 1200 به 2000 برسانیم تا پرستاران دغدغه ای نداشته باشند.
معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان با تشکر از بخش تولید لباس کادر پزشکی عنوان کرد: تشکر ویژه از خواهران مجاهد حوزه تولید لباس کادر پزشکی که در قالب 100 نفر 50 نفره در شیفت صبح و 50 نفر دیگر شیفت بعد از ظهر از آغاز تا به امروز مشغول فعالیت بودند.
سپاه خوزستان 900 تخت نقاهتگاهی ‌برای مقابله با کرونا ‌تجهیز کرد/ توزیع 20 هزار بسته بین مددجویان
وی در پایان افزود: از زحمات خبرنگاران و خبرگزاری‌های خوزستان که در این ایام و روز های تعطیل و غیر تعطیل مشغول فعالیت هستند و خبررسانی خوبی را برای آگاهی .
به گزارش تسنیم سپاه خوزستان با تشکیل قرارگاه جهادی شفا امکانات و تجهیزات خود را پای کار خدمت رسانی در زمینه مقابله با کرونا آورده و با این اقدام خدمات گسترده‌ای را برای ارائه داده است.
انتهای پیام/331/ ت