خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهایی قاتل از چوبه دار پس از ۸ سال در اندیمشک

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1397 - 09:52
اهواز- رئیس شوراهای حل اختلاف خوزستان از رهایی یک قاتل از چوبه دار پس از هشت سال در اندیمشک خبر داد.
اختلاف،شوراي،رئيس،طايفه،سازش،قاتل،دادگستري،صلح

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعباس زبیدی نیا اظهار کرد: سال ۸۹ برحسب اختلاف محلی و عدم سازش و توافق در منازل عشایری نزاعی بین دو طایفه به وقوع پیوست که در این درگیری یک نفر که نسبت فامیلی با هم داشتند به قتل می رسد؛ در مرحله بدوی پس از گزارش کلانتری مربوطه و در جریان قرار گرفتن پرونده و سیر مراحل قانونی، قاتل دستگیر و بعد از محاکمه، حکم قصاص وی صادر می شود.
وی افزود: این پرونده به درخواست خانواده قاتل و دستور رئیس دادگستری این شهرستان در سال جاری به شورای حل اختلاف اندیمشک ارجاع که با تلاش های شبانه روزی اعضاء شورای حل اختلاف و معتمدان محلی برای ایجاد صلح و سازش میان دو طایفه درگیر، سرانجام تلاش ها و زحمات رئیس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب و اعضای شورای حل اختلاف اندیمشک موثر واقع شد و اولیای دم با عفو و بخشش قاتل فرزند خود، از اجرای حکم قصاص صرف نظر کردند.
رئیس شوراهای حل اختلاف خوزستان در ادامه بیان کرد: در نشستی با حضور رئیس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب، اعضاء شورای حل اختلاف، معتمدان، مصلحان، بزرگان و ریش سفیدان، این دو طایفه با اعلام رضایت از همدیگر، هم قسم شدند که کینه و دشمنی های به وجود آمده را تبدیل به برادری و دوستی کنند و زندگی صلح آمیزی در کنار هم داشته باشند و این پرونده پس از گذشت هشت سال با صلح و سازش مختومه شد.