خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ درصد «اندوهجرد» دچار آب گرفتگی شدید شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 29 فروردین 1399 - 10:51
کرمان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به وقوع سیلاب در شهداد و گلباف گفت: شهر اندوهجرد با ۲۰ درصد آب گرفتگی بیشترین خسارت را دیده است.
سيلاب،مناطق،اشاره،كرمان،اندوهجرد،شهداد،سعيدي،روستا

مجید سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جاری شدن سیلاب در شهداد، گلباف و اندوهجرد اظهار کرد: راه‌های ارتباطی و برق ۲۵ روستا در مناطق سیل زده استان کرمان قطع است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۰ روستا در محاصره سیلاب است، افزود: آب رسانی سیار به دو روستا در مناطق سیل زده گلباف و شهداد در حال انجام است.
سعیدی عنوان کرد: عملیات امداد و نجات از ساعات اولیه وقوع سیلاب شروع شده است و رفع مشکل آب گرفتگی منازل توسط هلال احمر در حال انجام است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به توزیع بسته‌های غذایی و اقلام امدادی به مردم این مناطق گفت: دستور امدادرسانی هوایی با توجه به مسدود بودن راه‌های روستایی صادر شده است.
وی عنوان کرد: وسعت سیلاب در این مناطق بیشتر از سیلاب (ابتدای فرودین) در جنوب استان است، چرا که علاوه بر بارش شدید باران، جاری شدن سیلاب از ارتفاعات به همراه ذوب شدن برف‌ها بر شدت سیلاب افزوده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه مردم روستای دهج شب گذشته را روی کوه و در ارتفاعات به صبح رساندند، افزود: در این سیلاب اندوهجرد و روستاهای شهداد بیشترین خسارت را دیدند.
وی با اشاره به خسارت شدید سیلاب به اندوهجرد و آب گرفتگی ۲۰ درصدی این شهر یادآور شد: تمامی محورهای اصلی در مناطق گفته شده باز هستند.
سعیدی با اشاره به جاری شدن سیلاب در مناطق جنوبی استان کرمان گفت: سیلاب در این مناطق شدید نبوده و در یک مورد یک دستگاه کامیون گرفتار در سیلاب در جاده مظفرآباد کهنوج توسط نیروهای امدادی نجات یافت.