خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه بازیکن پرسپولیس با سرپرست باشگاه برگزار شد

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 28 فروردین 1399 - 20:46
تعدادی از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در جلسه‌ای با سرپرست این باشگاه درباره مباحث مختلف مالی صحبت کردند.
بازيكنان،مباحث،پرسپوليس،باشگاه

تعدادی از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در جلسه‌ای با سرپرست این باشگاه درباره مباحث مختلف مالی صحبت کردند.
به گزارش ایسنا، عصر امروز تعدادی از بازیکنان پرسپولیس به باشگاه پرسپولیس رفتند تا بر سر مطالبات خود، با مهدی رسول‌پناه دیدار کنند.
در این جلسه دو ساعته که احمد نورالهی، سید جلال حسینی، مهدی شیری، سیامک نعمتی و وحید امیری در آن حاضر بودند، درباره مباحث مختلفی از جمله مباحث مالی صحبت شد و در نهایت از سوی باشگاه به بازیکنان اعلام شد قولی برای پرداخت پول در تاریخ مشخص داده نمی‌شود اما هر زمانی منابع مالی تامین شد، مطالبات بازیکنان هم پرداخت می‌شود.
انتهای پیام