خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خارجی‌های سپاهان، ایران را ترک کردند

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 28 فروردین 1399 - 16:56
دوبازیکن خارجی تیم فوتبال سپاهان راهی کشورهایشان شدند.
سپاهان،كومان،تمرينات،راهي،اصفهان،فارس

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی باشگاه سپاهان، دو بازیکن خارجی زردپوشان اصفهان، ایران را ترک کردند.
پس از اینکه ستاد مقابله با کرونا اعلام کرد لیگ برتر قطعا در اردیبهشت ماه برگزار نمی‌شود، کی روش استنلی مهاجم برزیلی و ولادیمیر کومان هافبک مجاری تیم سپاهان، با موافقت امیر قلعه نویی به کشورهایشان بازگشتند.
لازم به ذکراست با شروع تمرینات، بازیکنان یادشده به همراه گئورگی ولسیانی و محسن الغسانی به اصفهان باز خواهند گشت.
کی روش امروز از طریق دوحه به برزیل می‌رود و کومان نیز راهی مجارستان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پیش از این، ولسیانی مدافع مصدوم سپاهان، برای پشت سر گذاشتن مراحل درمانی به گرجستان رفته بود و محسن‌الغسانی نیز با دعوت برانکو برای شرکت در تمرینات تیم ملی عمان راهی کشورش شده بود که با تعطیلی فوتبال در سراسر دنیا، در این کشور ماند.
انتهای پیام/