خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت گروه مرتبط با داعش در نوار غزه

فارس | برگزیده، بین‌الملل | پنجشنبه، 28 فروردین 1399 - 15:47
رسانه‌ها از بازداشت گروهی سلفی در غزه خبر دادند که با تروریست‌های داعش در منطقه سینای مصر در ارتباط بوده‌ است.
غزه،حماس،بازداشت،مصر،گروه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه صهیونیستی «آی ۲۴» مدعی شد، حماس چند هفته پیش و پس از دریافت اطلاعاتی از سازمان اطلاعات مصر، یک گروه سلفی مرتبط با داعش را در غزه بازداشت کرده است.
بر اساس این گزارش، حماس دیروز (چهارشنبه) نیز فردی با کمربند انتحاری که با گروه بازداشت شده مرتبط بوده، دستگیر کرده است.
اطلاعاتی که سازمان اطلاعات مصر در اختیار حماس قرار داده بوده، صداهای ضبط شده تعدادی از فلسطینی‌های ساکن نوار غزه بوده که با اعضای گروهک داعش صحبت می‌کرده‌اند.
این وبگاه صهیونیستی به نقل از منابع آگاه نوشت، نیروهای دستگاه امنیت داخلی حماس شش نفر را در خانیونس و غزه (واقع در جنوب غزه) در ارتباط با همین صداهای ضبط شده بازداشت کرده‌اند که متهم به ارتباط با عناصر داعش هستند.
بازداشت‌شدگان از گروهی سلفی در غزه هستند که پیش‌تر نیز سابقه بازداشت دارند.
منطقه سینا در مصر که هم‌مرز با نوار غزه است هر چند وقت یک‌بار شاهد حملات تروریستی است که تا کنون برخی از نیروهای نظامی مصر در این حملات جان خود را از دست داده‌اند.
انتهای پیام/ص