خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان بهداشت جهانی: اروپا همچنان کانون شیوع کرونا در جهان است

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 فروردین 1399 - 15:10
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که اروپا در جریان شیوع کرونا همچنان کانون شیوع این ویروس است.
كرونا،نفر،اسپانيا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که اروپا همچنان کانون شیوع ویروس کرونا است.
بر اساس آخرین آمار تعدادکل مبتلایان به کرونا در سراسر جهان کمی بیش از ۲ میلیون نفر است که از این تعداد ۱۳۴ هزار نفر فوت کرده و ۵۱۶ هزار نفر نیز بهبودی یافته‌اند.
روز گذشته اعلام شده بود که آمار کل مبتلایان به کرونا در سراسر اروپا از مرز ۱ میلیون نفر گذشته است.
در میان کشورهای اروپایی، اسپانیا با ۱۸۰ هزار مبتلا و ۱۸ هزار نفر فوت شده پس از آمریکا دومین کشور جهان و نخستین کشور اروپایی درگیر شیوع کرونا به شمار می‌رود.
پس از اسپانیا، ایتالیا ۱۶۵ هزار مبتلا به ویروس کرونا دارد، اگرچه آمار فوت شدگان بر اثر کرونا در ایتالیا بیشتر از اسپانیا و ۲۱ هزار نفر است.
کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس به ترتیب بیشترین مبتلایان کرونایی در اروپا پس از اسپانیا و ایتالیا را دارند.