خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مبتلایان به کرونا در روسیه به 28 هزار نفر نزدیک شد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 فروردین 1399 - 14:38
طبق جدیدترین آمار، تعداد مبتلایان به عفونت ویروس کرونا در روسیه به 27 هزار و 938 نفر رسیده که بیشترین میزان آلودگی در شهر مسکو مشاهده شد و در کل دوره 2 هزار و 304 بیمار بهبود یافته و 232 نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.
نفر،كرونا،مسكو،عفونت،ويروس،روسيه،منطقه،مبتلايان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در روسیه ، امروز پنج شنبه گزارش داد که تعداد مبتلایان به عفونت ویروس جدید کرونا در این کشور طی 24 ساعت گذشته به 3 هزار و 448 نفر افزایش یافته و در حال حاضر تعداد افراد آلوده به رقم 27 هزار و 938 نفر رسیده است.
در کل دوره شیوع این بیماری 2 هزار و 304 نفر بهبود یافته و 232 نفر هم جان باخته‌اند.
بر اساس این اطلاعات، در روسیه ، در مجموع ، 27 هزار و 938 مورد عفونت ویروس کرونا ، یا به عبارتی (14.1+ درصد) در 84 منطقه ثبت شده است.
در طی روز گذشته ، 318 نفر بعد از بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند که در کل دوره دو هزار و 304 نفر می شود.
ولی متاسفانه 34 بیمار کرونا هم فوت کردند که در مجموع تعداد قربانیان این بیماری در روسیه به 232 نفر رسیده است.»
این ستاد یادآور شد، 1370 مورد جدید از عفونت ویروس کرونا در شهر مسکو ثبت شده وبدین ترتیب تعداد مبتلایان به کرونا در پایتخت به بیش از 16 هزار و 146 نفر افزایش یافته است.
بعد از مسکو، بیشترین موارد جدید آلودگی متعلق به منطقه مسکو (با 467 نفر) و شهر سن پترزبورگ (154نفر) دیده شده است.
علاوه بر این، طی یک روز گذشته ، 318 نفر از بیماران بهبود یافتند که 189 نفر از آنها - در مسکو ، 16 نفر - در منطقه مسکو ، 15 نفر - در سن پترزبورگ و 11 نفر هم در منطقه برایانسکی بودند.
مقامات وزارت بهداشت روسیه معتقدند که کاهش تعداد مبتلایان به عفونت کرونا در شهر مسکو که مرکز اصلی این بیماری در کشور است، به احتمال زیاد در ماه ژوئن یا جولای خواهد بود.
انتهای پیام/