726 میلیاردتومان تسهیلات به واحدهای تولیدی گلستان پرداخت شد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: از سال گذشته تا کنون 726 میلیارد تومان تسهیلات طرح رونق تولید به واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری استان پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسین طلوعیان پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهارداشت: از سال گذشته تا کنون 726 میلیارد تومان تسهیلات طرح رونق تولید به واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری استان پرداخت شد.
وی یادآور شد: سال گذشته 2 هزار و 255 میلیارد تومان تسهیلات برای پرداخت به 371 واحد تولیدی استان به تصویب رسید که از این تعداد 117 واحد موفق به دریافت 467 میلیارد تومان تسهیلات شدهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه گلستان رتبه هشتم پرداخت تسیلات رونق تولید را دارد، گفت: با احتساب تسهیلاتی که بانکها به صورت مستقیم به واحدهای تولیدی پرداخت کردهاند، تا پایان سال گذشته 726 میلیارد تومان تسهیلات در قالب رونق تولید پرداخت شده است.
وی درباره پرداخت تسهیلات از محل تبصره 18 به بخش تولید استان نیز بیان داشت: در این بخش نیز 138 میلیارد تومان به 16 واحد تولیدی استان اختصاص پیدا کرد.
طلوعیان گفت: در زمینه بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی نیز گلستان با پرداخت 121 میلیارد تومان به 41 واحد تولیدی رتبه سوم کشور را داراست.
وی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید به واحدهای صنعتی استان امسال هم ادامه دارد و پروندههایی که از سال گذشته به بانکها ابلاغ شده، امسال تسهیلات خود را دریافت میکنند.
انتهای پیام/581/ش