برگزیدگان آزمون ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن معرفی شدند
تسنیم
|
فرهنگی و هنری
|
سه شنبه، 07 اسفند 1397 - 08:59
شورای عالی قرآن اسامی برگزیدگان هفتمین دوره ارزیابی و اعطای گواهینامه تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم را اعلام کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، با جمعبندی آزمونهای هفتمین دوره ارزیابی و اعطای گواهینامه تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم، نفرات برگزیده معرفی شدند.
بنا بر اعلام دبیرخانه ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم، در دوره هفتم از مجموع 460 نفر شرکتکننده که مراحل مختلف آزمونهای نظری، مصاحبه و تلاوت را پشتسر گذاشتند، در نهایت 36 نفر در بخش قاریان و 8 نفر در بخش مدرسان موفق به دریافت گواهینامه تخصصی در یکی از سطوح 2 تا 4 شدند.
فهرست برگزیدگان به شرح ذیل است.
نفرات برگزیده در بخش قاریان
نفرات برتر در بخش مدرسان
نفرات برگزیده میتوانند از اول اردیبهشت 98 نسبت به دریافت گواهینامه مربوطه که به تأیید رییس شورای عالی قرآن و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است، اقدام کنند.
انتهای پیام/