خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میثم میرزائی رئیس انجمن صنفی تبلیغات سینما شد

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 27 فروردین 1399 - 16:40
ریاست انجمن صنفی تبلیغات سینما از نجفی به میرزائی رسید.
انجمن،عنوان،ميثم،هيئت،مسعود،مديره،بسمل

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، اولین جلسه هیئت مدیره انجمن صنفی تبلیغات سینما با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا روز دوشنبه 25 فروردین ماه 1399 به‌صورت آنلاین برگزار شد و در یک تعامل و تفاهم صمیمانه با اکثریت آرا هریک از اعضا در مسئولیت‌های داخلی انجمن قرار گرفتند.
بر این اساس میثم میرزائی به اتفاق آرا ریاست هیئت مدیره انجمن را بر عهده گرفت و محمد روح الامین به عنوان نایب رئیس، مسعود رفیع‌زاده به عنوان خزانه‌دار، منصوره بسمل به عنوان سخنگو و میثم معراجی به عنوان دبیر انجمن انتخاب شدند.
در مجمع عمومی انجمن که 29 بهمن ماه سال گذشته برگزار شده بود، میثم میرزائی، محمد روح الامین، میثم معراجی، مسعود رفیع‌زاده و منصوره بسمل به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره، حسین جمشیدی گوهری و علی زادمهر اعضای علی‌البدل، نیما واعظی به عنوان بازرس و نگین موسوی علی‌البدل بازرس انتخاب شدند.
مسعود نجفی در دوره گذشته ریاست این انجمن را عهده‌دار بود.
انتهای پیام/