آغاز برداشت بامیه از سطح ۱۸۰ هکتار از مزارع شادگان
مدیر اداره جهاد کشاورزی شادگان از آغاز برداشت بامیه از سطح ۱۸۰ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.

ایسنا/خوزستان مدیر اداره جهاد کشاورزی شادگان از آغاز برداشت بامیه از سطح ۱۸۰ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.
خلیل منیعات در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برداشت محصول بامیه از چند روز گذشته در شهرستان آغاز شده و با توجه به روند برداشت، کار برداشت این محصول تا اواخر شهریورماه ادامه خواهد داشت زیرا این محصول به صورت پاییزه و بهاره در شادگان کشت شده است.
وی افزود: امسال ۳۰ هکتار از مزارع شهرستان شادگان به روش گلخانه ای و ۱۵۰ هکتار به صورت آزاد زیر کشت بامیه رفته و این محصول در بخش خنافره به صورت پاییزه و بهاره و در دارخوین و بوزی به صورت پاییزه کشت شده است.
منیعات عنوان کرد: با توجه به اینکه امسال از نظر شرایط آب و هوایی، سال آبی خوبی را شاهد بودیم و همچنین باران پاییزه و بهاره مناسبی نیز در مزارع بارید، پیش بینی می شود از هر هکتار حدود ۸ تا ۱۰ تن بامیه برداشت شود.
وی خاطرنشان کرد: محصول بامیه کشت شده در شهرستان محصولی با کیفیت و بازارپسند است و کشاورزان پس از برداشت، آن را در بازار عرضه می کنند.
این محصول پس از عرضه در بازار بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد.
انتهای پیام