ترکیه شورشیان سوری را به لیبی میفرستد/ اتحادیه اروپا: از وضعیت لیبی خبر داریم
دیدهبان حقوق بشر سوریه گزارش داد، در بحبوحه بحران شیوع کرونا، ترکیه گروه جدیدی از شبه نظامیان گروههای همپیمان سوری خود را به طرابلس لیبی اعزام کرد.

دیدهبان حقوق بشر سوریه گزارش داد، در بحبوحه بحران شیوع کرونا، ترکیه گروه جدیدی از شبه نظامیان گروههای همپیمان سوری خود را به طرابلس لیبی اعزام کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، این سازمان وابسته به مخالفان سوری اعلام کرد، دهها نظامی سوری برای مشارکت در جنگ و حمایت از نیروهای دولت وفاق ملی لیبی علیه نیروهای موسوم به "ارتش ملی" این کشور به فرماندهی خلیفه حفتر وارد لیبی شدند.
تاکنون حدود ۵۰۵۰ نیروی نظامی وارد خاک لیبی شدهاند و تعداد سربازانی که برای آموزش وارد اردوگاههای ترکیه شدند به حدود ۱۹۵۰ تن میرسند.
دیدهبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، درگیریهای شدید میان دو طرف در محورهای مختلف لیبی ادامه دارند و هشت نظامی سوری نیز در این درگیریها کشته شدند و به این ترتیب تاکنون از میان گروههای نظامی همپیمان با ترکیه که در لیبی میجنگند ۱۹۰ نظامی کشته شدند.
در همین راستا، احمد المسماری، سخنگوی ارتش ملی لیبی گفت، فرودگاههای ترکیه همچنان روزانه مزدوران را به فرودگاههای مصراته و طرابلس منتقل میکند.
تاکنون علاوه بر ارسال تسلیحات به دولت وفاق ملی لیبی، ۱۵۰۰ تروریست از بنادر ترکیه وارد بندر طرابلس شدهاند.
این در حالی است که هنوز سازمان ملل یا سازمان حقوق بشر هیچ واکنشی به حمله ترکیه به لیبی نشان نداده است.
ترکیه با اعزام مشاوران نظامی یا سرباز و تسلیحات و حتی مزدوران سوریه به لیبی از دولت وفاق ملی این کشور در درگیری با نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی حمایت نظامی میکند.
همچنین سخنگوی جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت، نهادهای این اتحادیه کاملا از وضعیت لیبی به ویژه در سایه بحران جهانی کرونا آگاه هستند.
وی افزود، بورل پیامی از وزارت خارجه جمهوری مالت دریافت کرده که از اتحادیه اروپا خواسته هر چه سریعتر در مورد لیبی اقدامی بکند.
بورل به درخواست مالت پاسخ خواهد داد.
در واقع آغاز عملیات دریایی "ایرینی" (عملیات نظامی اتحادیه اروپا در دریای مدیترانه) بیانگر این توجه و اقدامات اتحادیه اروپاست.
اتحادیه اروپا اواخر ماه مارس عملیات نظامی ایرینی در مدیترانه را با هدف نظارت بر اجرای قطعنامه سازمان ملل پیرامون منع واردات تسلیحات به لیبی آغاز کرد تا به حل درگیریها در این کشور و برقراری آتشبس کمک کند.
انتهای پیام