خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"نمایشگاه مجازی کتاب" مرکز اسناد انقلاب راه اندازی شد

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 27 فروردین 1399 - 11:10
مرکز اسناد انقلاب اسلامی با راه‌اندازی «نمایشگاه مجازی کتاب» و «پویش کتاب و کتابخوانی در خانه» در نظر دارد بیش از صد عنوان از کتاب‌های خود را با تخفیف 10 تا 20 درصدی در اختیار علاقمندان قرار دهد.
كتاب،نمايشگاه،اسناد،10،مركز

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هر ساله در چنین ایامی، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پذیرای علاقه‌مندان به مطالعه از هر قشر و سلیقه‌ای بود.
غرفه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز طی 30 دوره حضور در نمایشگاه کتاب تهران از دوستداران کتاب و کتابخوانی در حوزه‌های مختلف استقبال می‌کرد.
اکنون که به دلیل شرایط موجود، برپایی سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به زمان دیگری موکول شده است، مرکز اسناد انقلاب اسلامی با راه‌اندازی «نمایشگاه مجازی کتاب» و «پویش کتاب و کتابخوانی در خانه» در نظر دارد بیش از صد عنوان از کتاب‌های خود را با تخفیف 10 تا 20 درصدی و ارسال رایگان از طریق پست در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.
شما می‌توانید از 26 فروردین لغایت 5 اردیبهشت به مدت 10 روز با مراجعه به صفحه منشورات پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی به آدرس www.irdc.ir ، کتاب‌های مورد نظر خود را با 10 تا 20 درصد تخفیف تهیه کنید.
انتهای پیام/